Maria Strömberg DNA:n talous- ja rahoitusjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi


DNA OYJ PÖRSSITIEDOTE 21.12.2020 klo 10.00

DNA Oyj:n talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Maria Strömberg (s. 1968).

Strömberg aloittaa tehtävässään 1. helmikuuta 2021. Hän siirtyy tehtävään DNA:n sisältä, missä hän on toiminut laskentaosaston johtajana. Strömberg on tehnyt lähes koko uransa telealalla ja työskennellyt DNA:lla yhtäjaksoisesti vuodesta 2007 lähtien.

Tehtävässään Strömberg tulee vastaamaan DNA:n laskennasta, laskutuksesta, luotonhallinnasta, hankinta ja logistiikka -toiminnosta sekä hallinto ja turvallisuus -toiminnosta. Hän raportoi DNA:n toimitusjohtajalle ja työskentelee läheisessä yhteistyössä DNA:n emoyhtiö Telenorin kanssa. Strömberg seuraa tehtävässä Timo Karppista, joka jatkaa talous- ja rahoitusjohtajana tammikuun 2021 loppuun saakka.

”On todella hienoa saada tehtävään kokenut talousammattilainen DNA:n sisältä. Marialla on paljon kokemusta ja syvällistä näkemystä talousjohtamisesta, ja hän on sijaistanut nykyistä talousjohtajaa monissa tilanteissa jo aiemmin”, toteaa DNA:n toimitusjohtaja Jukka Leinonen.

”Olen otettu ja iloinen tilaisuudesta päästä työskentelemään aiempaakin tiiviimmin koko talous- ja hallinto-osastomme ja tietenkin Telenorin kanssa. DNA on menestynyt toimija, jonka kasvava liiketoiminta on taloudellisesti vahvalla pohjalla. Tämä tarjoaa erinomaiset edellytykset jatkaa liiketoiminnan kehittämistä ja kasvattamista osana vahvaa konsernia”, Maria Strömberg kommentoi.

Lataa kuva:
Maria_Stromberg.jpg

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Jukka Leinonen, DNA Oyj, puh. 044 044 1000, jukka.leinonen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi