Muutos QPR Software Oyj:n johtoryhmässä: Chief Revenue Officer Eric Allart jättää yhtiön









QPR SOFTWARE OYJ                          PÖRSSITIEDOTE                        27.6.2023 KLO 17






QPR Software Oyj ja Chief Revenue Officer Eric Allart ovat sopineet, että Allart jättää tehtävänsä yhtiössä. Allartin työvelvoite yhtiössä on päättynyt välittömästi. Yhtiön väliaikaisena Chief Revenue Officerina toimii tällä hetkellä toimitusjohtaja Heikki Veijola.

”Kiitän Ericiä hänen sitoutumisestaan ja panoksestaan QPR:n myynnin kehittämisessä viimeisen vuoden aikana,” sanoo QPR:n toimitusjohtaja Heikki Veijola.

”Haluan lämpimästä kiittää asiakkaitamme ja kumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä. Haluan myös kiittää kaikkia QPR-kollegojani yhteisestä ajasta ja kovasta työstä yhteisten tavoitteiden ja yhtiön kasvun eteen”, kommentoi Eric Allart.




Lisätietoja:

QPR Software Oyj

Heikki Veijola

Toimitusjohtaja

Puh. +358 40 922 6029



QPR Software lyhyesti

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja.

www.qpr.com/fi



JAKELU

Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet

www.qpr.com



Mot-clé