Huhtamäki nimittää Johan Raben digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaavaksi johtajaksi


HUHTAMÄKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 20.7.2023 KLO 8.15

Johan Rabe (53) on nimitetty Huhtamäen digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaavaksi johtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.8.2023 alkaen. Rabe raportoi toimitusjohtaja Charles Héaulmélle asemapaikkanaan Espoo.

Rabe siirtyy Huhtamäelle Oatlystä, jossa hän toimi yhtiön toimitusketjusta vastaavana johtajana. Ennen Oatlylle siirtymistä Rabe työskenteli pitkään Tetra Pakilla useissa johtotehtävissä, kuten Vice President, Sales Management Europe & Central Asia ja Managing Director, Tetra Pak North Europe.

“Olen iloinen saadessani toivottaa Johan Raben tervetulleeksi Huhtamäen tiimiin. Tähtäämme vastuullisten pakkausratkaisujen ykkösvalinnaksi, ja vuoden 2030 tavoitteidemme saavuttamisessa prosessit ja digitalisointi ovat entistä suuremmassa roolissa. Keskitymme myös toimintamalliemme ja toiminnanohjausjärjestelmiemme kehittämiseen siten, että ne luovat lisäarvoa ja tehokkuutta niin asiakaslähtöisissä kuin sisäisissäkin prosesseissa. Rabella on hyvin laaja kokemus yritysjohdosta ja pakkausteollisuuden transformaatiosta. Luotan vahvasti digitalisaation ja prosessitehokkuuden johtoomme ja sen kykyyn edistää 2030-kasvustrategiaamme”, Huhtamäen toimitusjohtaja Charles Héaulmé sanoo.

“Huhtamäellä keskitytään vahvasti vastuullisuuteen, kasvuun ja digitalisaatioon osana vuoteen 2030 tähtäävää strategiaamme. Strategiamme peruselementtejä ovat järjestelmäinfrastruktuurin kehittäminen, prosessivetoiseen liiketoimintastrategiaa tukevaan organisaatioon siirtyminen ja digitaalisuuden hyödyntäminen. Olen innoissani voidessani aloittaa Huhtamäellä ja jatkaa yhdessä tiimin kanssa kohti operatiivisen huippuosaamisen tavoitteitamme”, sanoo tuore digitalisaatiosta ja prosessitehokkuudesta vastaava johtaja Johan Rabe.

Nykyinen Fiber Foodservice Europe-Asia-Oceanian liiketoimintajohtaja ja väliaikainen digitalisaatio- ja prosessitehokkuusjohtaja Fredrik Davidsson jatkaa tehtäväänsä Fiber Foodservice EAO:n liiketoimintajajohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Edellä mainittujen muutosten jälkeen konsernin johtoryhmässä ovat:

  • Charles Héaulmé (puheenjohtaja), toimitusjohtaja;
  • Thomas Geust, talousjohtaja;
  • Fredrik Davidsson, johtaja, Fiber Foodservice Europe-Asia-Oceania ja väliaikainen johtaja, digitalisaatio ja prosessitehokkuus (väliaikainen johtaja, digitalisaatio ja prosessitehokkuus 31.7.2023 asti);
  • Marco Hilty, johtaja, Flexible Packaging;
  • Ann O’Hara, johtaja, North America;
  • Thomasine Kamerling, vastuullisuus- ja viestintäjohtaja;
  • Marina Madanat, johtaja, strategia ja liiketoiminnan kehitys;
  • Sami Pauni, hallinto- ja lakiasiainjohtaja;
  • Johan Rabe, johtaja, digitalisaatio ja prosessitehokkuus (1.8.2023 alkaen); ja
  • Ingolf Thom, henkilöstö- ja työturvallisuusjohtaja.


Lisätietoja:

Charles Héaulmé, toimitusjohtaja, tel. +358 10 686 7801

HUHTAMÄKI OYJ
Konserniviestintä

Huhtamäestä

Huhtamäki on maailmanlaajuisesti johtava vastuullisten pakkausratkaisujen toimittaja. Innovatiiviset tuotteemme suojaavat noutoruokaa, elintarvikkeita ja hygieniatuotteita. Varmistamalla ruoan hygieenisyyden ja turvallisuuden tuotteemme edistävät ruoan saatavuutta ja kohtuuhintaisuutta sekä ehkäisevät ruokahävikkiä. Toimimme kaikessa kestävää kehitystä edistäen. Olemme sitoutuneet saavuttamaan hiilineutraalin tuotannon ja suunnittelemaan kaikki tuotteemme kierrätettäviksi, kompostoitaviksi tai uudelleenkäytettäviksi vuoteen 2030 mennessä. Meidän blueloopTM:n vastuulliset pakkausratkaisut ovat johtavia maailmassa ja suunniteltu kiertotalouteen sopiviksi.

Olemme mukana UN Global Compact -yritysvastuualoitteessa, saimme arvosanan ’A’ MSCI ESG Ratings -arvioinnissa ja EcoVadis on myöntänyt Huhtamäelle kultatason tunnustuksen vastuullisuustyöstämme. Tehdäksemme osamme ilmastonmuutoksen torjumiseksi olemme asettaneet Science Based Targets aloitteen hyväksymät ja varmentamat tieteeseen perustuvat ilmastotavoitteet.

Meillä on sadan vuoden historia ja vahva pohjoismainen perintö, ja toimimme 37 maassa ja 116 toimintapaikassa ympäri maailmaa. Arvomme Välitä, Uskalla, Tee valmiiksi ohjaavat toimintaamme ja auttavat noin 18 000 työntekijäämme saamaan aikaan muutosta siellä missä sitä tarvitaan. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 4,5 miljardia euroa. Huhtamäki-konsernin pääkonttori on Espoossa, ja emoyhtiö Huhtamäki Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja siitä, kuinka kannamme vastuuta ruoan, ihmisten ja maapallon suojelemisesta löydät osoitteesta www.huhtamaki.com.

Liitteet


Johan Rabe_Image

Pièces jointes

Johan Rabe - FIN