Tele Danmark valitsi Nokian IP Security -perheen tuotteet yritysten Internet-palveluihin


Nokia ja Tele Danmark ovat allekirjoittaneet puitesopimuksen Nokian IP Security -tuoteperheen integroitujen reititin/palomuurituotteiden toimittamisesta.

Tele Danmark käyttää Nokian tuotteita tarjotakseen edistyneitä kiinteän verkon Internet-palveluita kaikenkokoisille yrityksille ja yhteisöille. Tele Danmark huolehtii asiakkaidensa VPN- ja palomuuripalveluista. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat ostaa laitteet Tele Danmarkilta, joka tällöin toimii tuotteiden jakelijana.

Nokia toimittaa Tele Danmarkille VPN 200 sekä IP 330, IP 440 ja IP 650 -tuotteita ja niihin liittyviä tukipalveluita. Nokian IP Security -perheen tuotteet ovat erittäin pitkälle integroituja. Niissä reitinteknologiaan yhdistyvät CheckPoint Software -palomuuriohjelmisto sekä salausominaisuudet. VPN-tekniikan ansiosta tuotteilla voi luoda myös virtuaaliverkkopalveluita (VPN, Virtual Private Networking).

Nokian IP Security -ratkaisuissa reititinteknologiaan yhdistyvät markkinoiden johtavat turvallisuus- ja virtuaaliverkko-ohjelmistot. Integroidut ratkaisut yksinkertaistavat ja nopeuttavat kehittyneiden tietoturvapalveluiden toteuttamista. IP 300, IP 400 ja IP 600 -sarjan palomuuriratkaisut ja VPN 200 -sarjan virtuaaliverkkoratkaisut antavat organisaatioille mahdollisuuden rakentaa huippuluokan turvallisuusratkaisut sekä VPN-verkko tarpeidensa mukaisilla suorituskyky- ja varmistustasoilla.

Tele Danmark on Tanskan johtava täyden palvelun tietoliikenneoperaattori. Sillä on myös merkittäviä osuuksia useista eurooppalaisista tietoliikenneyrityksistä.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks, viestintäosasto
Puh. (09) 5113 8193
Fax. (09) 5113 8199

www.nokia.com
http://iprg.nokia.com
sähköposti: nokia.networks@nokia.com