Information Highway levererar intranät till Teliabolaget IN


- Information Highway var den leverantör som bäst kunde svara upp till våra höga krav och detaljerade kravspecifikation. Med en geografiskt spridd organisation som vår är intranätet en avgörande kanal för informationsöverföring, säger Peder Jonsson, informationschef på IN.

Information Highway har sedan tidigare ett ramavtal med Telia, ett avtal som nu resulterar i ett stort intranätprojekt. INs nya intranät ska förmedla både nyheter och verksamhetsstödjande information, allt för att stötta användaren i det dagliga arbetet.

- IN har gedigen erfarenhet av intranätet som ett viktigt instrument för intern kommunikation. Därför var deras kravspecifikation ovanligt utförlig, säger Maria Ahlfors, försäljningsansvarig på Information Highway i Västerås.

IN (www.ingoodcompany.se) är specialiserat på att driva andra företags icke-kärnverksamhet. IN erbjuder outsourcing av hela eller delar av intern support och administration i ett företag, till exempel lönehantering, personalfrågor, kontorssupport, reception, växel eller arkiv- och dokumentationstjänster.