Vesta-kontrakt til Telenor Bedrift


Overgangen til Telenor Bedrift som tjenesteleverandør starter umiddelbart og samarbeidet vil være fullt operativt fra begynnelsen av juni. Vestas valg av Telenor som langsiktig samarbeidspartner er fattet på bakgrunn av en totalvurdering, der Telenor Bedrift ble utpekt som den beste helhetlige leverandøren av IKT- tjenester i Norge. De to selskapene vil i tiden fremover fokusere på hvordan Vesta kan utnytte teknologi for å befeste sin markedsposisjon som et spennende og nyskapende forsikringsselskap.

– Vi er svært glade for avtalen med Vesta som omfatter store deler av våre produkter og tjenester, sier Thor Halvorsen, administrerende direktør i Telenor Bedrift. – Avtalen viser at Telenor Bedrift er en konkurransedyktig leverandør av avanserte IKT-tjenester og vi ser frem til å utvikle samarbeidet. Kontrakten er også et synlig bevis for vår satsning mot bank og forsikrings segmentet, som er en bransje med høye krav til informasjonsteknologi, avslutter Halvorsen.

- Avtalen viser at Telenor er en funksjonsleverandør av tele- og dataløsninger, og den viser at Telenor Bedrift kan levere mer enn kommunikasjonsløsninger. Den bekrefter også Telenor Bedrifts rolle som en ledende organisasjon for prosjektsalg i Norge, sier divisjonsdirektør Geir Olav Nistad i Telenor Bedrift, Konsernkunder.

Deler av kontrakten skal leveres av EDB Teamco AS, som fungerer som en underleverandør til Telenor Bedrift. EDB Teamco AS skal blant annet levere stormaskintjenester som omfatter kjøring av faktura og kundebrev. Denne delen av leveransen har en omsetningsverdi på ca. 85 millioner kroner i treårs perioden.