Telenor Avidi passerer 300 000 abonnenter


I forbindelse med fusjonsforhandlingene med Telia framsatte EU-kommisjonen krav om at både Telia og Telenor måtte selge sine kabel-TV-selskap for å få fusjonen godkjent av EU. Etter at fusjonsprosessen med Telia ble avviklet er beslutningen om å selge Telenor Avidi omgjort. –Telenor Avidi har en meget høy grad av kundetilfredshet og vi skjønner godt at våre konkurrenter gjerne vil kjøpe, men selskapet er ikke til salgs, sier Svein R. Aarvik og viser til at Telenor Avidi er en viktig del av Telenors samlede satsing innenfor bredbånd.

I årene som kommer vil kabel-TV-nettet til Telenor Avidi bli oppgradert sammen med det jordbundne nettet for kringkasting og det ordinære telenettet. Telenor var allerede i 1995 en av de første aktørene i Europa som tok i bruk digital distribusjon via satellitt.

Målet med satsingen er at våre kunder skal få tilgang til et rikt utvalg av nye digitale bredbåndstjenester både hjemme, i arbeidssituasjonen, i fritiden og på reise. Telenor Avidi har allerede startet oppgraderingen av sine kabelnett slik at man kan tilby høyhastighets Internett og andre interaktive tjenester.

Telenor Avidi har i dag ca. 300.00 kunder over hele landet, og tilbyr i tillegg til TV-kanaler og betal-TV, Internett via TV-kabel til kunder i Oslo, Trondheim og Molde.