Atomicille alppihiihdon maailmancupin kokonaisvoitto

Atomicin kilpatalli vei alppihiihdon maailmancupin kokonaiskilpailun voiton ja kolme lajimestaruutta. Hermann Maier voitti kokonaiskilpailun ja saavutti samalla maagisen 2000 pisteen rajan. Lisäksi Pepi Strobl saavutti kolmannen sijan.

Kaikkiaan viisi Atomicin urheilijaa sijoittui maailmancupin kokonaiskilpailussa kymmenen parhaan joukkoon:
Hermann Maier (1.), Pepi Strobl (3.), Stephan Ebenharter (6.), Christian Mayer (8.), Benjamin Raich (9.).

Kausi oli Hermann Maierin juhlaa. Hän voitti suurpujottelun, supersuurpujottelun ja syöksylaskun mestaruudet. Pepi Strobl sijoittui kolmanneksi syöksylaskussa.

Viimeisessä osakilpailuissa Italian Bormiossa Atomic oli vakuuttava. Miesten suurpujottelussa tuli kolmoisvoitto. Benjamin Reich oli ensimmäinen, Christian Mayer toinen ja Heinz Schilchegger kolmas.

Suksivalmistajien välisessä kilpailussa Atomic voitti jo kolmatta kertaa peräkkäin. Yhteispisteet tänä vuonna olivat 1535. Toiseksi tuli Salomon (1338 pistettä) ja kolmanneksi Völkl (807 pistettä). Miesten lajeissa Atomic oli selvä ykkönen (1371) verrattuna toiseksi tulleeseen Salomoniin (621), samoin laskettelusiteissä.

Pohjoismaisten lajien Maailmancupissa menestystä Atomicille tuli mäkihypyssä, jossa Andreas Widhölzl sijoittui toiseksi ja Janne Ahonen kolmanneksi.