Avtal klart mellan Information Highway/ Connecta och tyska berens/partner


berens/partner är ett av de ledande renodlade Internetkonsultföretagen i Tyskland och tillför en lång rad namnkunniga kunder som Deutsche Bank, Mannesmann, Deutsche Renault, Deutscher Sparkassen- und Giroverband, Henkel och Verlagsgruppe Handelsblatt (DM Online).

berens/partner grundades 1992 och har 130 anställda i Düsseldorf, Hannover och Stuttgart. De viktigaste kunderna är stora, välkända företag inom framförallt bank och finans, industri och handel samt telekom och media. Viktiga kunder finns även inom hälsovård, utbildning samt ett flertal organisationer och tjänsteföretag.

Nyckelkompetens finns inom strategi, systemutveckling, design och marknadsföring, exempelvis konceptlösningar inom one-to-one marketing och CRM (Customer Relations Management). berens/partner är specialiserade på interaktiva affärs- och kommunikationslösningar och kända för förmågan att bygga affärskritiska online-plattformar för finansmarknaden. Företaget har även utvecklat informations- och innehållshanteringssystemet CIPS (Configurable Information and Publishing System). CIPS ger företag utan egen teknisk kompetens möjlighet att självständigt förvalta och underhålla information på ett användarvänligt sätt.

VD, grundare och huvudaktieägare är Jörg Berens. Företaget rankas av den tyska branschtidningen Horizont som det sjätte största Internetkonsultföretaget i Tyskland, och som det största av de onoterade bolagen.


Stockholm 28 april 2000
Information Highway AB (publ)
Connecta AB (publ)