Telenor billigst til mobiltelefon


15. juni kuttes prisen fra fasttelefon til Telenor Mobil med 21 øre/min. Den nye prisen blir 1,48 kroner/min., noe som gir et priskutt på 12 prosent. Reduksjonen gjelder for både Telenors privat- og bedriftskunder. Kombinert med rabattprogrammer vil dette gi kundene meget konkurransedyktige priser.

I tillegg til priskuttet kan privatpersoner få inntil 20 prosent rabatt på denne samtaletypen. Laveste pris for en samtale fra fasttelefon til mobil blir da 1,18 kroner/min.

Billigst i verden
–Vi ønsker å være billigst på en samtaletype der det monner for folk flest, sier Nomeland. Han forteller at samtaler til mobiltelefon er en av de samtaleformene som er i sterkest vekst, og som utgjør en vesentlig del av manges telefonregning. –Norge er kanskje det land i verden som har de laveste prisene fra fasttelefon til mobiltelefon, og her akter Telenor å ligge i front, fastslår han.

Flere priskutt
Den nye pris-offensiven kommer samtidig med at Telenor har varslet store priskutt på fasttelefonsamtaler til utlandet. Disse kuttene vil utgjøre et samlet priskutt på 16 prosent.

–Jeg kan love at priskuttene kommer på samtaler til land våre kunder ringer mye til, sier Ole Tom Nomeland i Telenor. –Også her er det substansen som betyr noe for våre kunder, ikke om prisen er lav for samtaler til land det knapt ringes til, sier han.