Nokia osallistuu Pariisin muotiviikolle


Nokia on jälleen tänä vuonna mukana Pariisin muotiviikolla. Ensimmäistä kertaa Nokia osallistui muotiviikolle viime vuonna, jolloin uutta muotikategoriaa edustava Nokia 8210 esiteltiin Kenzon 30-vuotista uraa juhlistaneessa tilaisuudessa.

Tällä kaudella Nokia on entistä laajemmin mukana muodin maailmassa. Pariisin Petit-Palaisin eteläsiipi toimii muotiviikon ajan Nokia Fashion Hall -tapahtuman näyttämönä. Siellä pidetään lokakuun 6. päivänä Nokian design-tapahtuma, jota isännöi Nokian pääsuunnittelija Frank Nuovo. Nokia Fashion Hall tarjoaa myös nuorille muotoilijoille tilaisuuden esitellä kokoelmiaan muotiviikon aikana. Mukana olevia muotoilijoita ovat muun muassa Gilles Rosier, José Enrique Ona Selsa, André Walker, Gaspard Yurkievich, Sharon Wauchob, Icarius, Dorothée Perret, Kostas Murkudis ja Alexandre Herchcovitch.

"Olemme mielellämme jälleen mukana Pariisin muotiviikolla. Kokemuksemme viime vuodelta ovat hyvin positiivisia, ja aiomme jatkossakin osallistua vastaaviin tapahtumiin. Muotikategoriamme hieno menestys on todistanut, että nykyajan maailmassa matkapuhelin on paljon enemmän kuin pelkkä viestintäväline. Se ovat tärkeä osa elämäntyyliä ja ilmaisee käyttäjänsä yksilöllistä makua ja persoonallisuutta", sanoo Nokia Mobile Phonesin Euroopan markkinointijohtaja Pekka Rantala.

Nokia viitoittaa tietä langattomaan tietoyhteiskuntaan innovatiivisilla tuotteillaan ja ratkaisuillaan. Se on maailman johtava matkapuhelinten toimittaja ja yksi johtavista matkapuhelin-, kiinteiden ja IP-verkkojen ja niihin liittyvien asiakaspalveluiden sekä multimediapäätteiden toimittajista. Vuonna 1999 Nokian liikevaihto oli 19,8 miljardia euroa (117,6 miljardia markkaa). Yhtiön palveluksessa on yli 60 000 henkilöä, ja sen osakkeet noteerataan Helsingin (NOK1V), New Yorkin, Tukholman, Lontoon, Frankfurtin ja Pariisin pörssissä.


Lisätietoja antaa:

Nokia Mobile Phones
Viestintäosasto
Puh. 010 5051

www.nokia.com