Telenor med billig WAP i helgene


«Vi er godt fornøyd med WAP-bruken blant våre kunder, men vi ønsker å gjøre Telenors mobile internettportal Djuice enda mer kjent. I stedet for å lese om WAP i mediene, vil vi at folk skal prøve selv. WAP er raskt, enkelt og tilgjengelig over alt. Med dette tilbudet kan våre kunder være på nett i 20 minutter for en femmer. Dermed skulle ikke prisen være et hinder for å prøve WAP», sier informasjonssjef Jo Heldaas i Telenor Mobil.

Lett tilgjengelig
Det er enkelt å bruke WAP. På Djuice.com på Internett finnes illustrerte veiledninger for de ulike WAP-telefonene, og enkelte telefontyper settes opp automatisk ved at man oppgir telefonnummeret sitt og mottar en tekstmelding. De rundt tusen lenkene som er tilgjengelig på Djuice spenner fra nyheter og oppslagsverk til rutetider og spill.

Halv pris på tekstmeldinger
Også Telenor Mobils kunder som benytter seg av tekstmeldinger (SMS), nyter godt av lavere priser i helgene resten av året. Enten man sender tekstmelding direkte til en annen mobiltelefon eller man benytter seg av informasjonstjenester som Mobilinfo 1999, koster hver melding man sender bare 50 øre mellom klokken 00.00 og 07.00 natt til lørdag og søndag. Daglig sendes nærmere 2,5 millioner tekstmeldinger i Telenor Mobils nett.

Lave priser
Vanligvis betaler Telenor Mobils kunder mellom 0,89 og 1,99 kroner i minuttet for å WAP’e. Prisen forutsetter at man er koblet opp til Telenor Mobils wap-sentral på nummer 900 02 280. Tilbudet på 25 øre gjelder fra lørdag klokken 00.00 til søndag klokken 24.00. I tillegg kommer startprisen på 45 øre for hver oppringing. Tekstmeldinger koster til vanlig én krone.

Telenor Mobils WAP-portal Djuice.com er åpen for alle mobilbrukere, uansett hvilken mobiloperatør man er kunde hos.