Nytt Joint Venture styrker Nutri Pharma


Økt fokus på Nutrilett i eksisterende markeder
Som en del av J/V, og som et resultat av Nutri Pharma’s ledende FoU innen bruk av soyaingredienser i kampen mot livsstilssykdommer som høyt kolesterolnivå, sykelig fedme og type 2 diabetes, vil fokus på markedsføring av Nutrilett produktene øke i Norden.

Ved å kombinere Nutri Pharma’s vitenskapelige ekspertise og Nycomed Pharma’s sterke salgs- og distribusjonsnettverk vil dette J/V øke markedspenetrasjonen og være et kraftfullt verktøy til å yte service i det eksisterende forhandlernettverket. I tillegg vil det muliggjøre og bidra til suksessfulle lansering av Nutrilett produktene i Danmark, og etter hvert i Baltikum og CIS.

Lansering av Nutrilett i nye matkategorier
Parallelt med økt fokus på markedsføring av eksisterende Nutrilett produkter vil selskapene undersøke muligheten for lansering av nye Nutrilett produkter, for eksempel i matkategorier som drikkevarer og frokostblandinger.

J/V vil brukes til andre potensielle lanseringer som for eksempel Abacor
J/V er også ment å være et verktøy for å lansere Abacor i Skandinavia. Abavor er Nutri Pharma’s klinisk testede og dokumenterte kolesterolreduserende ingrediens. Abacor ble nylig introdusert til Swedish Medical Convention, til overveldende interesse.

”Dette er en viktig korsvei for Nutri Pharma. J/V åpner en mengde muligheter og gir oss, og Nycomed Pharma, et vertøy til å utnytte dem,” sier Michael Oredsson, administrerende direktør i Nutri Pharma. ”Ikke bare vil den eksisterende Nutrilett produktlinjen få et økt push i markedet – J/V åpner også opp for muligheter til å utvide Nutrilett produktlinjen og lansere nye produkter basert på vår teknologi, som Abacor, og lansering i de Baltiske stater og CIS. I tillegg gir J/V Nutri Pharma tilgang til større deler av verdiskapningen fra Nutrilett. Vi forventer at det nye J/V vesentlig vil bidra til selskapets inntekter og fremtidige fortjeneste.”

For ytterligere informasjon om Nutri Pharma, Nutri Pharmas ledelse, Nutri Pharmas produkter og finansiell informasjon om Nutri Pharma, vennligst besøk våre hjemmesider på www.nutripharma.com.

Michael Oredsson, administrerende direktør
Nutri Pharma ASA
Tel: +45 33 38 40 00