Nokia lanseeraa NetAct(TM) Plannerin 2G ja 3G -verkkojen suunnitteluun


Nokia on lanseeranut uuden täydellisen PC-pohjaisen verkon suunnitteluun tarkoitetun työkalusarjan. Nokia NetAct(TM) on tarkoitettu helpottamaan 3G-verkkojen nopeaa toimittamista ja se hyödyntää avoimia rajapintoja toimiakseen tehokkaasti operaattoreiden tukijärjestelmien kanssa.

Nokia NetAct(TM) Planneriin kuuluvat WCDMA-suunnittelu, radiosuunnittelu, linkkisuunnittelu, siirtojärjestelmäsuunnittelu, laatusuunnittelu ja verkon toteutuksen suunnittelu.

"Nokian NetAct(TM) on johtava 3G/2G-verkon suunnitteluun erikoistunut järjestelmä, jonka avulla taataan tehokas laitteistopaikkojen hankinta ja sujuva tiedonsiirto järjestelmien välillä. Järjestelmä on jo otettu käyttöön Nokian maailmanlaajuisessa verkkosuunnitteluorganisaatiossa ja sen avulla voimme turvata tulevaisuuden nopeat 3G-toimitukset", sanoo Nokia Networksin johtaja Jorma Häkkinen.

Nokia NetAct(TM) palvelu on osa Nokian Connecting@Care -ratkaisua, johon kuuluu laaja valikoima tukipalveluita, joiden avulla operaattorit pystyvät entisestään nostamaan GSM, GPRS ja 3G-palveluidensa laatua, luotettavuutta ja tehokkuutta. Tukipalveluihin sisältyvät erilaiset palvelupaketit, Nokia Online -palvelut ja Nokia Care Management -palvelut.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com