Nokia esittelee langattomaan mainontaan soveltuvan Nokia mPlatform Advertising -ratkaisun


Nokia esitteli tänään Nokia mPlatform Advertising -ratkaisun, joka on suunnattu langattoman mainonnan kärkikaartiin haluaville operaattoreille ja palveluntarjoajille. Ratkaisu käsittää kaikki langattomassa mainonnassa tarvittavat elementit kampanjanhallinnasta laskutukseen. Se on osa langattomien Internet-palveluiden käyttöön suunniteltua Nokia mPlatform -ohjelmistoalustaa.

Nokia mPlatform Advertising tukee monia eri esitystapoja, kuten tekstiä, kuvaa, suoratoistoa, videokuvaa ja multimediaa. Verkoista riippumaton ratkaisu toimii niin nykyisillä kuin tulevillakin langattomilla viestimillä sekä myös kiinteällä Internet-yhteydellä.

Operaattorit ja palveluntarjoajat voivat tehostaa liiketoimintaansa solmimalla vahvat suhteet mainostajiin ja mainostoimistoihin sekä tarjoamalla uusia tulolähteitä sisällöntuottajilleen.

'Langaton mainonta on ainutkertainen markkinoinnin muoto. Langattomat viestimet mahdollistavat sen, että mainostajat voivat tavoittaa kuluttajat oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Kuluttaja voi näin ollen reagoida mainokseen heti ja esimerkiksi tehdä ostopäätöksen,' sanoo Nokia Networksin markkinointijohtaja Timo Poikolainen.

Tilaukseen perustuva mainonta suojelee käyttäjän yksityisyyttä. Käyttäjä voi itse määritellä, minkälaista tietoa haluaa vastaanottaa, ja saa siten vain häntä kiinnostavaa markkinointimateriaalia. Elokuvista pitävä voi esimerkiksi saada tietoa tulevista elokuvista, katsoa esittelypätkiä ja varata lippuja.

Nokia mPlatform Advertising -ratkaisun avulla operaattorit ja palveluntarjoavat voivat tarjota kuluttajille sponsoroituja palveluita, mikä tarkoittaa edullisempaa mainosaikaa ja pienempiä palvelumaksuja.

Nokia on langattoman mainonnan ohjeita ja käytäntöjä määrittelevän Wireless Advertising Associationin (WAA) perustajajäsen.

Lisätietoja antaa:
Nokia Networks, viestintäosasto
Puh. 07180 38195

www.nokia.com