F.L.Smidth opnår ordre på udvidelse i Spanien


Cementos Atlantico, S.A., som indgår i Cementos Portland Gruppen, har afgivet ordre til F.L.Smidth, der indgår i FLS Koncernen, på en udvidelse af Alcalá-fabrikken beliggende ved Sevilla i Spanien. Kunden har ikke ønsket at offentliggøre kontraktsummen, der omfatter udstyrsleverancer og tekniske ydelser.

Ordren indtægtsføres indtil 2003 i takt med, at udstyrsleverancerne og de tekniske ydelser effektueres. Den påvirker ikke dette års resultatforventninger.

F.L.Smidth skal udvide produktionskapaciteten på fabrikken Alcalá de Guadaira med 1.000 tons klinker pr. døgn til en samlet produktion af 3.800 tons klinker pr. døgn.

Den netop indgåede kontrakt omfatter maskiner og udstyr samt ingeniørydelser og opstartsassistance. De nye produktionsanlæg vil blive udstyret med den nyeste teknologi.

Leverancen omfatter en TUMS 5,4 x 12 meter kuglemølle til formaling af råmaterialer, en 4-trins kalcinatorstreng, ombygning af den bestående roterovn, en SF Cross-Bar køler samt ombygning af en eksisterende råmølle til kulmølle.

Ordren er et resultat af det mangeårige samarbejde mellem Cementos Portland Gruppen og F.L.Smidth, som indledtes tilbage i tyverne.

Projektet afspejler endvidere den fortsatte vækst i Spanien, som er et af F.L.Smidths vigtigste markeder i Europa.

FLS Industries A/S
Koncerninformation