AND Products B.V. gaat samenwerken met Quintens Media B.V.


AND kiest in haar businessmodel voor externe partners in specifieke markten, om bestaande en nieuwe producten op de markt te brengen. De eerste partner in deze nieuwe opzet is Quintens Media dat de retailmarkt zal gaan bewerken. Quintens Media is specialist op het gebied van verkoop, marketing en distributie van CD-Rom-titels en AND wil profiteren van de bestaande contacten en kanalen. Quintens Media vertegenwoordigt reeds de CD-Roms van Halloween en Easy Disc. Voortaan maken de CD-Roms van AND dus ook deel uit van het pakket.

Quintens Media benadert voor AND zowel de consumenten alsook de zakelijke markten. Behalve de verkoop via direct sales zullen de CD-Roms worden aangeboden aan winkels, aan organisaties die de producten op het eigen netwerk willen plaatsen, maar bijvoorbeeld ook aan computerfirma?s die de AND producten in hun standaard softwarepakket willen opnemen. Bovendien is het voor bedrijven mogelijk de AND producten onder eigen label uit te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk.

AND Products B.V. is onderdeel van AND International Publishers N.V., een internationale organisatie die zich specialiseert in het leveren van geografische diensten. Hiertoe verzamelt en onderhoudt AND wereldwijd wegen- en adres-informatie, die in combinatie met de unieke software voor diverse doeleinden en in verschillende markten kunnen worden ingezet. De meest bekende producten van AND zijn haar CD-Rom en Internet Routeplanners en kilometer registratie-software. AND brengt al sinds 1993 routeplanners op de markt, eerst op diskette en later op CD-Rom.