Shanxi Mobile Communications Company valitsi Nokian paikantamispalveluratkaisun


Shanxi Mobile Communications Company ja Nokian kiinalainen yhteisyritys Nokia Neu Commtech Co. ovat allekirjoittaneet sopimuksen Nokian langattomaan mPosition-teknologiaan pohjautuvien paikantamispalvelujen toimittamisesta Kiinaan. Nokia Neu Commtech Co on yksi Kiinan johtavia langattomien datapalveluiden toimittajia.

Nokian mPositionin avulla Shanxi MCC voi ottaa käyttöönsä paikantamispalvelut GSM-verkossa. Tämä on ensimmäinen mPosition -ratkaisu Kiinassa, jossa paikantamispalveluja voi käyttää monitoimittajaverkossa

Nokia toimittaa Shanxi MCC:lle Nokia Gateway Mobile Location ja Serving Mobile Location
-keskukset ja muita m-Position verkkolaitteita. Lisäksi sopimukseen kuuluvat asennus- ja käyttöön-ottopalvelut. Toimitukset aloitetaan välittömästi ja ratkaisu otetaan käyttöön helmikuussa 2002.

Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5500.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matka-puhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com
www.nokia.fi