Nokia toimittaa GSM-verkon BTC Mobility of Bermudalle


Nokia ja bermudalainen operaattori BTC Mobility ovat allekirjoittaneet sopimuksen GSM-verkon toimittamisesta Bermudaan. Nokia toimittaa BTC Mobilitylle GSM runko- ja radioverkon radiolinkit sekä verkonhallinta- että GPRS-ratkaisut.

GSM-verkkoon kuuluvat GPRS- ja EDGE-valmiudet. GSM-verkon käyttöönotto positioi BTC Mobilityn tarjoamaan huippuluokan ääni- ja datateknologiaa asiakkailleen. BTC Mobility on äskettäin saanut matkapuhelinoperaattorilisenssin.

"Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme maailman johtavan matkapuhelinviestintäyhtiön Nokian kanssa. Näin voimme taata asiakkaillemme, että käytössämme on edistyksellisin teknologia", sanoo johtaja Stanley G. Wright BTC Mobilitystä.

"Nokia odottaa pitkää ja hedelmällistä yhteistyötä BTC Mobilityn kanssa langattoman matkapuhelinverkon rakentamisen myötä. Yhteistyö osoittaa Nokian sitoutumisen GPRS-ja EDGE- valmiuksilla varustettuihin GSM-järjestelmiiin. Tavoitteemme on suora ja kustannustehokas tie kohti seuraavan sukupolven teknologioita", toteaa johtaja Steve Ballard Nokia Networksistä USA:sta.

BTC Mobility Limited on Bermudan johtava matkapuhelinoperaattori.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.

Lisätietoja antaa:

Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38195
sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com