CSL Hong Kong on valinnut Nokian MMS-ratkaisun multimediaviestipalveluihin


Hong Kong CSL Limited on ensimmäisenä Aasiassa ottanut käyttöön multimediaviestipalvelut (MMS). MMS-palvelut on toimittanut Nokia. Sopimus on solmittu aiemmin tänä vuonna. Lisäksi Nokia tekee läheistä yhteistyötä MMS-sovellusten alalla CSL:n ja Nokia Service Creation Centerin kanssa Hongkongissa.

Nokian multimediaviestiratkaisun avulla CSL:n on mahdollista tuoda asiakkailleen uudet, innovatiiviset MMS-viestipalvelut. Viesteihin voi yhdistää tekstiä, kuvia, grafikkaa, ääntä ja videoklippejä.

Nokian toimittamaan multimediaviestiratkaisuun kuuluvat mm. Nokian multimediaviestikeskukset ja multimediayhdyskäytävät. Lisäksi CSL:n multimediaviestit käyttävät Nokian WAP-yhdys-käytäviä, jotka Nokia on jo aiemmin toimittanut CSL:lle. Sopimukseen kuuluvat myös Nokian toimittamat käyttöönotto-, integrointi- ja ylläpitopalvelut.

Nokia ja CSL ovat tehneet jo yhteistyötä marraskuussa 2001 MMS-palveluiden ennakkonäytännössä Colours of Life -tapahtumassa Hongkongissa. Nyt palveluiden kaupallinen lanseeraus on käynnistetty. Multimediaviestit ovat tekstiviestien seuraava runsassisältöinen vaihe. Uusien multimediapalveluiden avulla matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää kuvia, grafiikkaa ja ääntä yhdistettynä tekstiviesteihin. Myös valmiiden postikorttikuvien lähettäminen on mahdollista MMS-palveluiden myötä.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matka-puhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.


Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com
www.nokia.com