Oracle kårer Telenor til årets driftspartner


Telenor Business Solutions fikk prisen som en følge av det nære samarbeidet med Oracle og rollen Telenor har spilt i å hjelpe selskapet med å realisere visjonen om å tilby programvare som en online tjeneste.

Telenor Business Solutions annonserte samtidig en ny kunde for Telenor-Oracle tjenesten. Det norske leverandøren av personaltjenester, Multibrand, er en av de selskapene som har besluttet å kjøpe programvare som en tjeneste online og dermed overlate driften til Telenor.

"Tilbudet fra Oracle og Telenor gjør oss i stand til å fornye våre personalløsninger og frigjøre våre egne kunder fra rutineoppgaver og daglig oppdatering . Online-løsningen gir oss anledning til å fokusere på det vi gjør best. Telenor tar seg av alle sider ved IT systemet, og det tjener både vi og våre kunder på," sier administrerende direktør Finn Kinneberg i MultiBrand Compensation Services AS.

Løsningen driftes fra Telenors serversenter i Bergen, Nordens største og sikreste serverfarm. Driftssenteret er plassert inne i fjellet, og holder et militært sikkerhetsnivå.

Oracle betrakter online leveranse av programvare som avgjørende for sin strategi for fremtiden, og har valgt Telenor som en av sine partnere internasjonalt for å realisere denne ambisjonen. Telenor-Oracle løsningen gir kundene full fleksibilitet og sikkerhet. Den er basert på Oracles ledende e-business programvar, Telenors høykapasitets IP-nettverk og et sett av driftstjenester fra Telenor. Tjenesten omfatter de fleste Oracle-applikasjoner, som Oracle9 og Oracle E-Business Suite.
"Outsourcing er en raskere, bedre og billigere måte for organisasjoner å implementere og vedlikeholde programvareløsninger på. Oracle er bestemt på å gjøre sin leveransemodell online, og samarbeid med ledende leverandører som Telenor er avgjørende for vår strategi. Utmerkelsen viser vår anerkjennelse av Telenor Business Solutions som en fremragende drift- og tjenestepartner," sier Eric Duffaut, Oracles Vice President for salg og samarbeidspartnere i EMEA.

Om Telenor Business Solutions
Telenor Business Solutions fornyer og forenkler IT - og kommunikasjonsløsninger for et nasjonalt, nordisk og europeisk bedriftsmarked. Vi betjener organisasjoner i alle segmenter med løsninger for tale- og datakommunikasjon, avanserte nettverksløsninger, outsourcing av applikasjonsdrift samt konsulenttjenester. Selskapet har 4500 ansatte i 10 land, og kan med sin internasjonale tilstedeværelse og infrastruktur betjene kunder på tvers av landegrenser.