Telenor feirer skattefritak med ADSL-rabatt


Tirsdag 14. mai presenterte næringsminister Ansgar Gabrielsen eNorge 2005, regjeringens plan for IT-politikk. Regjeringen ønsker blant annet å utvide hjemme-PC-ordningen, slik at arbeidstakere kan få skattefritak på bredbåndstilgang betalt av arbeidstaker.

Stadig flere bedrifter ønsker å tilby sine ansatte bredbåndstilknytning med faste, forutsigbare kostnader. Bedriften kan velge om de ansatte selv skal dekke hele eller deler av kostnadene, eller om den ønsker å tilby sine ansatte bredbåndstilknytning gratis. Telenor Business Solutions forventer ytterligere økning i etterspørselen som følge av regjeringens initiativ.

"Vi mener dette er et viktig skritt for å gjøre effektive hjemmekontorløsninger tilgjengelig for flere. I praksis vil dette innebære en reduksjon i kostnadene med 40 - 50 prosent for arbeidstakeren. For å markere denne viktige beslutningen vil vi i tillegg gi kundene en ekstra rabatt. ADSL-teknologien gir en fullverdig hjemmekontorløsning for dem som ønsker en mer fleksibel arbeidssituasjon og som vil jobbe like effektivt i sitt eget hjem som på arbeidsplassen, sier Rolv-Erik Spilling, direktør for datakommunikasjon i Telenor Business Solutions.

"Skattefritakstilbudet" innebærer gratis etablering for bedrifter som bestiller ADSL Hjemmekontor til mer enn fem ansatte. Tilbudet gjelder til og med 30. juni i år.


Om Telenor Business Solutions
Telenor Business Solutions fornyer og forenkler IT - og kommunikasjonsløsninger for et nasjonalt, nordisk og europeisk bedriftsmarked. Vi betjener organisasjoner i alle segmenter med løsninger for tale- og datakommunikasjon, avanserte nettverksløsninger, outsourcing av applikasjonsdrift samt konsulenttjenester. Selskapet har 4500 ansatte i 10 land, og kan med sin internasjonale tilstedeværelse og infrastruktur betjene kunder på tvers av landegrenser.