Telenor Business Solutions kjøper selskap i Sverige


Telenor Business Solutions (TBS) posisjonerer seg nå som en av Nordens ledende leverandører av kundekontaktløsninger, som call-center, interaktive kundekontakter og svartjenester, talegjenkjenning, tekst-til-tale beskjeder og mobil kundekontakt (MMS, SMS, PDA). Teletime og Doera har til sammen om lag 1000 bedriftskunder, og er nisjeleverandører som kompletterer TBS’ portefølje i det svenske markedet. Teletime har spesialisert seg på intelligente nettverksløsninger, og har navn som Carlsberg, Pepsi, Eurosport, Scan og MalacoLeaf på sin kundeliste. Doera selger tjenester for en effektiv kundedialog ved å kombinere Internett og telefoni, blant kundene er Försvarsmakten, FöreningsSparbanken og Electrolux.

”Disse selskapene passer vår portefølje svært godt, og styrker dermed vår konkurranseevne i et nordisk perspektiv. Stadig flere bedrifter etterspør tjenester og løsninger som kan leveres på tvers av landegrensene i Norden på en effektiv og stabil måte. Vi har nå opparbeidet et produksjons- og markedsapparat som kan håndtere disse kundene,” sier Morten Lundal, administrerende direktør i Telenor Business Solutions.

 
Telenor Business Solutions har med dette foretatt tre oppkjøp innenfor dette markedet i løpet av første halvår, etter å ha kjøpt norske Legion i mars. 

 
Om Telenor Business Solutions
Telenor Business Solutions fornyer og forenkler IT - og kommunikasjonsløsninger for et nasjonalt, nordisk og europeisk bedriftsmarked. Vi betjener organisasjoner i alle segmenter med løsninger for tale- og datakommunikasjon, avanserte nettverksløsninger, outsourcing av applikasjonsdrift samt konsulenttjenester. Selskapet har 4500 ansatte i 10 land, og kan med sin internasjonale tilstedeværelse og infrastruktur betjene kunder på tvers av landegrenser.