MobileOne on valinnut Nokian multimediaviestiratkaisun Singaporeen


Nokia ja singaporelainen operaattori MobileOne (M1) ovat allekirjoittanet sopimuksen multimediaviestiratkaisun (MMS) toimittamisesta M1:n GSM-verkkoon Singaporessa. Laitetoimituksien lisäksi Nokia osallistuu MobileOnen MMS-palveluiden kaupalliseen käyttöönottoon.

Nokia toimittaa MobileOnelle multimediaviestiratkaisun, johon kuuluvat Nokian MMSC-multimediakeskus, Nokian terminaaliyhdyskäytävä sekä profiilien ja terminaalien hallintapalvelimet. Lisäksi Nokia toimittaa MMS-ratkaisun käyttöönotto-, integrointi ja ylläpitopalvelut. Toimitukset aloitetaan heti.

Nokian multimediaratkaisun avulla matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, joissa yhdistyvät teksti, kuvat, grafiikka ja ääni. MMS-puhelimesta voi lähettää MMS-viestin toiseen multimediapuhelimeen tai sähköpostiin. Nokian terminaaliyhdyskäytävä ansiosta
MMS-viestin voi vastaanottaa myös sellaisiin puhelimiin, joissa ei ole multimediaviesti-ominaisuutta. Vastaanottajat saavat tekstiviestin, joka ohjaa heidät Internetiin, jossa he voivat lukea MMS-viestinsä.

Nokialla on laaja kokemus multimediaviestiratkaisusta. Nokia on pilotoinut kaupallisia ratkaisuja vuoden 2001 loppupuolelta lähtien ja toimittanut MMS-ratkaisuja asiakkailleen joulukuusta 2001 lähtien. Nokia toimitti Aasian ensimmäiset kaupalliset MMS-palvelut maaliskuussa 2002.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matka-puhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.


Lisätietoja:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com
www.nokia.com