Plus GSM lanseeraa multimediaviestipalvelut Nokian kanssa Puolassa


Nokia ja puolalainen operaattori Polkomtel ovat allekirjoittaneet sopimuksen multimedia-viestipalveluiden toimittamisesta Polkomtelin Plus GSM -verkkoon. Multimediaviestit (MMS) mahdollistavat seuraavan sukupolven palvelut Plus GSM:n matkapuhelinasiakkaille.

Uusien multimediapalveluiden avulla matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää tekstin lisäksi kuvia, grafiikkaa ja ääntä multimediapuhelimesta toiseen multimediapuhelimeen tai sähköpostiin.

Nokia on toimittanut Plus GSM:lle multimediaviestiratkaisun, johon kuuluvat Nokian multimediakeskus, terminaaliyhdyskäytävä sekä käyttöönotto-, integrointi- ja ylläpitopalvelut.

"Multimediaviestipalvelut otettiin käyttöön kesäkuun lopussa Puolassa. MMS-ratkaisu mahdollistaa multimediaviestien vastaanottamisen Internet osoitteen kautta myös sellaisiin puhelimiin, joissa ei ole multimediaviestiominaisuutta. Asiakkaillemme on nyt mahdollista lähettää ja vastaanottaa runsassisältöisiä viestejä sekä saada samalla tuntumaa tulevaisuuden 3G-palveluihin", sanoo Plus GSM:n markkinointi- ja myyntijohtaja Robert Krawczyk

Plus GSM otti MMS-palvelut käyttöönsä ensimmäisenä operaattorina Puolassa. Palvelu on mahdollinen kaikille tilaajille ilman kuukausimaksuja. Masku peritään vain lähetetystä viestistä.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matka-puhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.

Lisätietoja:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com
www.nokia.fi