Jaakko Pöyry Group ostaa Redbeard Consultingin liiketoiminnan


 
JP Management Consulting (Europe) Oy, joka kuuluu Jaakko Pöyry Groupin Metsäteollisuuden konsultointi -liiketoimintaryhmään, on ostanut Euroopassa toimivan Redbeard Consulting B.V.:n liiketoiminnan. Yrityksen perustajaosakkaat ja avainresurssit siirtyvät kaupan yhteydessä JP Management Consultingin palvelukseen.
 
Redbeard Consulting tarjoaa informaatioteknologiaan ja liiketoimintaprosesseihin liittyvää konsultointia keskittyen jalostusketjun integrointiin sekä myyntiverkoston kehittämiseen eurooppalaisessa paperiteollisuudessa. Yritys on erikoistunut avustamaan metsäteollisuuden merkittäviä toimijoita kumppaniverkostojen kehittämisessä sekä toimialan yhteisissä integraatiohankkeissa.
 
Jaakko Pöyry Consultingin informaatioteknologiaan ja liiketoimintaprosessien kehittämiseen liittyvien toimeksiantojen lukumäärä on lisääntynyt merkittävästi, ja tätä toimintaa pyritään entisestään kasvattamaan. Yritysosto laajentaa palvelutarjontaa sekä lisää käytettävissä olevia konsulttiresursseja ja asiantuntemusta. Jaakko Pöyry Consultingin kansainvälinen toimistoverkosto pystyy tarjoamaan metsäteollisuusasiakkailleen entistä kattavampaa konsultointipalvelua informaatioteknologian ja liiketoimintaprosessien alueella.
 
Metsäteollisuuden konsultointi -liiketoimintaryhmä käyttää liikenimeä Jaakko Pöyry Consulting. Sen liikevaihto v. 2002 oli 36 miljoonaa euroa. Metsäteollisuuden konsultointi -liiketoimintaryhmällä on toimistoja 12 maassa ja se työllistää n. 270 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti.
 
JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ
 
Satu Perälampi
Sijoittajasuhteet