Nokia Mediamaster 230 T tarjoaa uusia ominaisuuksia digitaaliseen televisioon


 
Maaliskuu 11, 2003 - Maanpäällisten digitaalisten TV-lähetysten vastaanottamiseen tarkoitettu Nokia Mediamaster 230 T  tarjoaa käyttäjälle pääsyn suureen määrään televisiokanavia. Lisäksi laitteeseen voi lähettää langattomasti millä tahansa Bluetooth 1.1. version kamerapuhelimella otettuja kuvia, katsella niitä television kuvaruudulta sekä tallentaa laitteeseen myöhempää käyttöä varten.
 
Nokia Mediamaster 230 T:n kuvankatseluohjelmalla käyttäjä pääsee nauttimaan esimerkiksi Nokia 7650
-kamerapuhelimella ottamistaan kuvista suurempikokoisina, voi katsella niitä yhdessä ystäviensä kanssa television kuvaruudulta sekä tallentaa suosikkinsa Nokia Navi(TM) Bar -kuvakansioon. Laitteen muistiin voi tallentaa yhteensä noin 30 kuvaa.  Nokia Mediamaster 230 T laajentaa digitaalisen TV:n viihtarjontaa, mutta sisältää myös kaikki maanpäällisen digitaalisen television edut, kuten paremman kuvan ja äänen laadun sekä pääsyn suureen määrään televisiokanavia.  
 
Nokia Mediamaster 230 T monipuolistaa digitaalisen television katselukokemusta ja tekee sen mahdollisimman helpoksi käyttäjälle. "Koko perhe voi nyt kokoontua kuvaruudun ääreen katselemaan viimeisimpiä lomakuvia ja sitten valita jonkun uuden digitaalisen televisiokanavan", sanoo Nokia Home Communications -yksikön myyntijohtaja Jukka Tiitu.
 
DVB-T -standardiin (Digital Video Broadcast Terrestrial) perustuva Nokia Mediamaster 230 T tarjoaa käyttäjälle pääsyn kaikkiin vapaisiin digitaalisiin televisio- ja radiokanaviin sekä mahdollistaa useamman maksullisen TV-kanavan tilaamisen yhteen laitteeseen. 
 
Tyylikkäät ja modernit Nokia Mediamaster -vastaanottimet sopivat hyvin kotiympäristöön. Nokia Mediamaster 230 T mallissa on titaaninharmaa kansi, metallinväriset painikkeet ja niihin hyvin sointuva musta kuori.
 
Nokia Navi(TM) Bar -kuvaruutuvalikoiden ja elektronisen ohjelmaopaan ansiosta Nokia Mediamaster 230 T on helppokäyttöinen ja televisiokanavan tai muun digitaalisen sisällön valinta on nopeaa. Käyttäjä voi luoda jopa kahdeksan henkilökohtaista suosikkilistaa satojen kanavien valikoimasta. Nokia Mediamaster 230 T:ssä on myös joitakin Nokia suosituimpia pelejä, kuten  Snake, Tic-Tac-Toe ja uusi Card Deck -pasianssi.  
 
Nokia Mediamaster 230 T mahdollistaa myös Dolby(TM)Digital äänentoiston ja laajakuvaelokuvien katselun. Laite on saatavilla Euroopassa vuoden 2003 toisella vuosineljänneksellä.  

Nokia
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja luotettavat ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, kiinteiden ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
Lisätietoja:

Nokia Home Communications
viestintäpäällikkö Piritta Luoto 
Puh. 07180 36609
Sähköposti: piritta.luoto@nokia.com

www.nokia.com