Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FLS Industries A/S


I henhold til vedtægternes § 8 indkaldes herved til ordinær generalforsamling, der afholdes mandag den 7. april 2003 kl. 16.00 i Radisson SAS Falconer Center, Falkoner Allé 9, 2000 Frederiksberg.

For generalforsamlingen er der følgende dagsorden:

1.Beretning fra bestyrelse og direktion om selskabets virksomhed.

2.Fremlæggelse af årsrapport.

3.Godkendelse af årsrapport samt beslutning om decharge for direktion og bestyrelse.

4.Bestyrelsens forslag til overskuddets fordeling.

5.Valg af medlemmer til bestyrelsen.

6.Valg af to revisorer.

7.Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer:

7.a Bemyndigelse til at erhverve egne aktier

Bestyrelsen foreslår, at bestyrelsen gives bemyndigelse til i tiden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier - A-aktier og/eller B-aktier - op til en pålydende værdi af i alt 10% af selskabets aktiekapital jf. bestemmelserne i aktieselskabslovens § 48. Vederlaget må dog ikke afvige fra den på erhvervelsestidspunktet på Københavns Fondsbørs noterede officielle kurs med mere end 10%.

7.b Vedtægtsændringer

1.Eftersom bestyrelsens bemyndigelse i vedtægternes § 4 (d) til at forhøje selskabets aktiekapital er udløbet - og ikke ønskes fornyet - foreslår bestyrelsen, at vedtægternes § 4 (d), 2. afsnit slettes.

2.For at bringe selskabets vedtægter i overensstemmelse med den nye årsregnskabslov foreslår bestyrelsen følgende ændringer:

(i) Vedtægternes § 8 (d) foreslås ændret således, at den ordinære generalforsamling afholdes inden udgangen af hvert års april måned.
(ii) I vedtægternes §§ 8 (f), 9.2, 9.3, 14 (e) og 19 (b) foreslås den tidligere betegnelse for årsregnskab mm. ændret til årsrapport.
(iii) Vedtægternes §§ 9.6 og 18 (a) foreslås ændret, således at selskabets regnskaber i fremtiden skal revideres af en eller to statsautoriserede revisorer.

3. Efter ændring af Fondsbørsens Regler foreslår bestyrelsen, at vedtægternes § 8 (b) ændres, således at indkaldelse til generalforsamlinger ikke længere skal indrykkes i Statstidende og Berlingske Tidende men i stedet i et eller flere landsdækkende dagblade.

4. Bestyrelsen foreslår, at fristen og sprogbrugen i vedtægternes § 11 (a) vedrørende rekvirering af adgangskort til generalforsamlingen ændres, bl.a. således at betegnelsen "to søgnedage" erstattes af "fem dage".

Senest otte dage før generalforsamlingen vil dagsordenen og de fuldstændige forslag samt årsrapport for 2002 være fremlagt til eftersyn for aktionærerne på selskabets kontor Vigerslev Allé 77, 2500 Valby.
Adgangskort til generalforsamlingen kan rekvireres ved henvendelse til Danske Bank, telefon 3344 5140, eller fax 3344 5376, eller ved personlig eller skriftlig henvendelse til FLS Industries A/S, Vigerslev Allé 77, 2500 Valby. Adgangskort kan rekvireres i perioden fra fredag den 21. marts til og med fredag den 4. april 2003 mellem kl. 9.00 og kl. 16.00.

For navnenoterede aktionærer udstedes adgangskort til den, der ifølge aktiebogen er noteret som aktionær. For aktionærer, der ikke er noteret i aktiebogen, udstedes adgangskort mod forevisning af behørig dokumentation for aktiebesiddelsen i form af en ikke mere end 5 dage gammel depotudskrift fra Værdipapircentralen eller fra det kontoførende institut (depotstedet).

Det er en betingelse for udøvelse af stemmeret på aktier erhvervet ved overdragelse, at aktionæren er blevet noteret i selskabets aktiebog eller har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse forud for indkaldelsen til generalforsamlingen, jf. vedtægternes § 11 (b) og (c).

Efter generalforsamlingen serveres en drink i Radisson SAS Falconer Centrets foyer.

Valby, marts 2003
FLS Industries A/S
Bestyrelsen