(TEST) Senior sales manager versterkt international sales team AND


Willem Stam is op 1 maart 2003 in dienst getreden bij AND International Publishers N.V. als international sales manager. Na een vijfjarig dienstverband bij Navigation Technologies, de belangrijkste leverancier van digitale kaartsystemen op straatniveau, ziet Stam goede mogelijkheden om zijn expertise aan te wenden voor AND, de mondiale marktleider op het gebied van digitale kaartsystemen, adresgegevens en softwarecomponenten.
 
Stam brengt waardevolle ervaring in op diverse gebieden, zoals bedrijven die gespecialiseerd zijn in het beheer van wagenparken, geografische informatiesystemen, navigatie- en routeringssystemen voor internet en de pc en diensten op locatie. Stam koos voor een positie bij AND, omdat hij van mening is dat de producten van het bedrijf grote kansen bieden voor de ontwikkelingen van de toekomst. "De unieke combinatie van een ongeëvenaard digitaal kaartsysteem voor de hele wereld, een uitgebreid adressenbestand dat maar liefst 87 landen beslaat en een compleet pakket met  software-faciliteiten vormt een hoogwaardig productassortiment, waarmee AND  klanten over de hele wereld optimaal kan bedienen."
Stam is Nederlander, maar groeide op in Washington DC in de Verenigde Staten. Na het behalen van een MBA aan Delta University begon hij zijn carrière als marketingspecialist bij Sperry Marine Systems in Charlottesville, Virginia. Terug in Nederland, bekleedde hij posities in marketing- en productmanagement bij General Electric Plastics en Philips Verlichtingssystemen.