Amer-yhtymä organisoi Wilsonin uudelleen


Kilpailukyvyn lisäämiseksi ja toiminnan tehostamiseksi Amer-yhtymä organisoi Wilsonin liiketoiminnat Yhdysvalloissa uudelleen. Uudessa organisaatiossa liiketoiminnat on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: golf- ja mailapeliliiketoiminta sekä joukkueurheilu.

Golf- ja mailapeliliiketoiminnasta vastaa globaalisti Steve Millea. Millea on aiemmin vastannut Wilsonin kansainvälisistä liiketoiminnoista. Joukkueurheilu jatkaa omana liiketoiminta-alueenaan Chris Considinen johdolla. Millea ja Considine raportoivat Amer-yhtymän toimitusjohtaja Roger Talermolle.

Samassa yhteydessä Wilsonin konsernihallinto lakkautetaan ja toiminnot hajautetaan. Jim Baugh jättää tehtävänsä Wilson Sporting Goods Co.:n toimitusjohtajana.

Amer-yhtymän Pohjois-Amerikan liiketoimintoja tukee paikallinen Amer Sports Services -organisaatio. Amer Sports North America Services sisältää lakiasiat, verotuksen ja likviditeetinhallinnan sekä logistiikkatoimintojen strategisen kehityksen. Yksikkö huolehtii keskitetysti kyseisistä toiminnoista Wilsonin, Atomicin, Suunnon ja Precorin osalta Pohjois-Amerikassa.

Uuden organisaation rakentaminen aloitetaan välittömästi ja aiheesta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin keväällä.

Attachments

Wilson