Accenture flytter til Fornebu


Leieavtalen med Accenture innebærer at selskapet også satser på den teknologiske plattformen Telenor har utviklet i forbindelse med etableringen av sitt nye hovedkontor på Fornebu. I tillegg skal Telenor Eiendom levere tjenester som personalrestaurant, adgangskontroll og resepsjon til Accenture.
 
"I Telenor-senteret på Fornebu har vi fått en helhetlig løsning", sier administrerende direktør i Accenture, Nils Øveraas. "Vi får et konsept som er tilnærmet skreddersydd for en virksomhet som vår, der det kreves at vi er fleksible og mobile. Ved å flytte til Fornebu kommer vi nærmere våre viktigste samarbeidspartnere og bidrar til at området Lysaker-Fornebu blir et tyngdepunkt i norsk teknologiutvikling. Vi har hittil vært fordelt på flere kontorer i Oslo og vi ser frem til å samle hele selskapet under ett tak. Vi tror Telenor-senteret på Fornebu vil danne de riktig rammene for fremtidig vekst og trivsel for våre ansatte", sier Øveraas
 
"At et selskap som Accenture velger våre løsninger er en solid bekreftelse på at vi har gjort ting riktig," sier konsernsjef i Telenor, Jon Fredrik Baksaas. " Med Accenture til Fornebu får vi inn et selskap vi har tette relasjoner til og som har kompetanse innen vår bransje. Accenture er et selskap som stiller veldig høye krav til IKT-løsninger, og de innehar selv betydelig kompetanse på området. Dette er en leietaker og kunde vi er meget stolte av å ha fått til Fornebu. Samtidig ser vi at interessen for våre løsninger er stor i både privat og offentlig sektor, sier Baksaas.
 
"Telenor-senteret på Fornebu har vist seg å være enda mer fleksibelt og effektivt enn vi trodde i planleggingsfasen. Det betyr at vi kan utnytte arealene bedre," forteller Alf Asheim, administrerende direktør i Telenor Eiendom. "Telenor har i dag færre medarbeidere på Fornebu enn opprinnelig prosjektert. I sum betyr det at vi ledigstiller arealer i Telenor-senteret på Fornebu. At vi nå får de første leietakere på plass er hyggelig. Vi opplever at mange bedrifter er interessert i Telenor-senteret og vårt konsept," sier Asheim.
 
For mer informasjon, kontakt
Telenor:
Dag Melgaard, Pressetalsmann. Telefon 901 92 000Alf Asheim, Administrerende direktør, Telenor Eiendom. Telefon 901 41 226
Accenture: 
Petter Braathen, Pressetalsmann. Telefon 22 12 70 00
Nils Øveraas, Administrerende Direktør. Telefon 22 12 70 00