Wilsonin uudelleenorganisoinnista kustannussäästöjä vuonna 2004


 
Aiemman tiedotteen mukaisesti Amer-yhtymä organisoi Wilsonin liiketoimintoja Yhdysvalloissa uudelleen ja pyrkii näin lisäämään kilpailukykyä sekä tehostamaan toimintaa. Olennaisena osana toimenpiteitä Wilsonin kustannusrakenne sopeutetaan liiketoimintaan ja vallitsevaan markkinatilanteeseen.
 
Uudessa organisaatiossa liiketoiminnat on jaettu kahteen liiketoiminta-alueeseen: golf- ja mailapeliliiketoiminta sekä joukkueurheilu. Wilsonin konsernihallinto on lakkautettu ja toiminnot hajautettu.
 
Uudistuksen yhteydessä on tehty seuraavat nimitykset, jotka ovat voimassa välittömästi:
 
GOLF- JA MAILAPELILIIKETOIMINTA
 
Golf- ja mailapeliliiketoiminnasta vastaa globaalisti Steve Millea, President, Golf & Racquet Sports. Millea on aiemmin vastannut Wilsonin kansainvälisistä liiketoiminnoista. Millea raportoi Amer-yhtymän toimitusjohtaja Roger Talermolle.
 
Golf- ja mailapeliliiketoiminnan USA:n myynnistä vastaavaksi johtajaksi on nimitetty John Embree, Sales Director, Golf & Racquet Sports.
 
Golfin globaalista liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Angus Moir, Global Business Director, Golf. Hän on aiemmin vastannut Golfin liiketoiminnasta Euroopassa.
 
Mailapeliliiketoiminnan globaalista liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi on nimitetty Brian Dillman, Global Business Director, Racquet Sports.
 
Golf- ja mailapeliliiketoiminnan operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Dave Martyn, Director, Operations.
 
Golf- ja mailapeliliiketoiminnan talousjohtajaksi on nimitetty John Belcik, Vice President, Finance.
 
JOUKKUEURHEILU
 
Joukkueurheilu jatkaa muuttumattomana omana liiketoiminta-alueenaan Chris Considinen (President, Team Sports) johdolla. Considine raportoi Roger Talermolle.