Nokia 3100 -puhelin hohtaa valoa ja tarjoaa viihdettä


Nokia esitteli tänään lehdistötapahtumassaan Helsingissä uuden Nokia 3100 -puhelimen, joka on suunnattu tyylitietoisille matkapuhelinkäyttäjille. Uutuuspuhelimen suuri värinäyttö, multimedia- (MMS*) ja pelitoiminnot sekä vaikuttavat, läpikuultavista materiaaleista valmistetut kuvioidut värikuoret tarjoavat käyttäjälle yhä enemmän personointimahdollisuuksia. Nokia 3100 -kolmitaajuuspuhelin toimii GSM 900/1800/1900 -verkoissa, ja sen toimitusten arvioidaan alkavan Euroopassa, Afrikassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.
 
Nokia esitteli tänään myös uusia Nokia 3100 -puhelimen kanssa yhteensopivia lisälaitteita. Nokia Fun Camera on etsimellä, salamavalolla ja virtalähteellä varustettu itsenäisenä laitteena toimiva VGA-kamera. Laitteen kahdeksan megatavun muistiin voi tallentaa jopa 50 kuvaa, ja Pop-Port(TM)-liitännän kautta se voidaan liittää kaikkiin yhteensopiviin Nokian puhelimiin. Pop-Port-liitännän avulla Nokia 3100 -puhelimen käyttäjä voi yhdistää puhelimeensa lukuisia mielenkiintoisia lisälaitteita, kuten tänään esitellyn Nokia Radio Headset -lisälaitteen. Näytöllä varustetun FM-stereoradion ja kuulokkeen yhdistävä Nokia Radio Headset on helppo kiinnittää nipistimellä kaulukseen tai paidan taskuun.
 
"Nokia 3100 -puhelin ja siihen soveltuvat lisälaitteet on suunniteltu ajatellen matkapuhelinkäyttäjien uutta sukupolvea, joka arvostaa langatonta elämäntapaa, pitää hauskaa, ilmaisee mielellään itseään ja pitää yllä sosiaalisia suhteita", sanoo johtaja Kari Öistämö Nokia Mobile Phonesista. "Tyylikäs ja toiminnallinen muotoilu sekä hauskat ja interaktiiviset toiminnot ja lisälaitteet rikastuttavat käyttäjien langatonta viestintää ja tarjoavat heille yksilöllisiä vaihtoehtoja ilmaista itseään."
 
Nokia 3100 -puhelimen näppäimistö ja nelisuuntainen ohjain sekä 128x128 pikselin korkealaatuinen näyttö tarjoavat käyttäjälle monipuolisen pelikokemuksen. Puhelimeen valmiiksi asennettuja Java(TM)-pelejä ovat Snake EX2, Bowling ja Beach Rally. Lisäksi puhelimeen on saatavilla laaja valikoima ladattavia Java-pelejä, joten lisäpelit ovat vain muutaman napinpainalluksen päässä.
 
Valmiiksi asennetut animoidut näytönsäästäjät tuovat lisäväriä Nokia 3100 -puhelimen käyttöön. Käyttäjä voi ladata uusia näytönsäästäjiä, soittoääniä ja pelejä Nokian paikallisen Internet-sivuston kaupasta osoitteesta www.nokia.fi/kauppa. Uutuuspuhelimen XHTML-selain laajentaa Internetin käyttömahdollisuuksia: tekstin lisäksi palvelut voivat sisältää myös värikuvia, animaatioita ja kehyksiä. Nokia 3100 -puhelimeen on valmiiksi tallennettu linkki Nokian langattomaan palveluun, jossa on tarjolla XHTML-selaimelle optimoituja palveluita.
 
Nokia 3100 on ensimmäinen Nokian matkapuhelin, johon on mahdollista saada uudentyyppisiä Xpress-On(TM) -pelikuoria. Pimeässä hohtavat värikuoret ovat läpikuultavaa materiaalia, jonka läpi puhelimen valoefektit säkenöivät soittoäänien, pelien, herätyksen ja muiden toimintojen tahdissa. Pelikuoren kahdeksansuuntainen ohjain ja pelien tahdissa vilkkuvat valoefektit tekevät pelaamisesta edistyksellisen ja monipuolisen kokemuksen. Xpress-On(TM) -pelikuoret myydään lisävarusteina.
 
Lisätietoja:
Nokia Mobile Phones
Viestintä
Puh: 07180 08000
Sähköposti: nokia.mobile.phones@nokia.com
 
Valokuvia Nokia 3100 -puhelimesta on saatavilla Nokian Internet-sivuilla: www.nokia.com/press
 
*MMS-palvelut ovat riippuvaisia verkosta sekä käytettävien laitteiden yhteensopivuudesta ja näiden tukemista sisältömuodoista.