Telenor gir gratis MMS også i september og oktober


Bruk av MMS har vært gratis siden 1. juni. Dette medførte at antall sendte meldinger økte fra 160.000 i mai til 550.000 i juni. I juli økte dette til formidable 1,35 millioner meldinger, og utviklingen i august tilsier at økningen fortsetter.
 
Samtidig har økningen i antall meldinger ført til noe teknisk ustabilitet i tjenesten. Forlengelsen av gratisperioden vil derfor også bli brukt til å kvalitetssikre den tekniske plattformen.
 
"Utviklingen i bruk av MMS er svært gledelig, og henger bl.a. sammen med at stadig flere skaffer seg telefoner med mulighet for å sende og motta bildemeldinger. Vi vet at stadig flere vil skifte ut sine telefoner nå på ettersommeren, og derfor ønsker vi å forlenge gratisperioden for at flere skal gjøre seg kjent med denne tjenesten uten kostnader," sier adm. direktør Ingvild Myhre i Telenor Mobil.
 
"Telenor Mobils kunder har nok en gang vist at de er raskest i verden til å ta i bruk ny teknologi og nye tjenester. På samme måte som våre kunder tok i bruk SMS i stort omfang, er nå MMS-bruken større enn alle andre europeiske land," sier Myhre.
 
Gratis-ordningen gjelder vanlig sending av MMS inntil 100 kb fra en mobiltelefon til en annen. Prisen på kjøp av bilder fra innholdsleverandører bestemmes av disse leverandørene.
 
 
For ytterligere informasjon:
Sigurd Sandvin, informasjonssjef i Telenor Mobil, tlf. 905 21 100