Ahold benoemt Walter Samuels tot Director Corporate Communications


Zaandam, 25 augustus 2003 - Ahold heeft vandaag de benoeming van Walter Samuels tot Director Corporate Communications bekendgemaakt. Walter zal vanuit Ahold's hoofdkantoor in Zaandam een nieuw team aansturen dat zich bezig houdt met mediarelaties. Bovendien treedt hij op als woordvoerder.
 
Samuels (47) heeft aanzienlijke ervaring op het gebied van mediarelaties. De afgelopen jaren werkte hij als freelance financieel verslaggever, als consultant bij Brain Box Mediatraining en adviseerde hij een aantal Nederlandse (beursgenoteerde) internationale bedrijven. Daarnaast heeft hij gewerkt als redacteur, projectmanager en producer en ook als persvoorlichter bij KPN Telecom. Tussen 1985 en 1996 was hij verbonden aan De Telegraaf, met als specialisme financiële en sociaal-economische onderwerpen. Daarvoor diende hij als kapitein en hoofd persvoorlichting bij het Nederlandse onderdeel van UNIFIL in Libanon.
 
Samuels rapporteert aan Sharon Christians, Senior Vice President Corporate Communications en zal nauw samenwerken met Fritz Schmuhl, die eveneens is benoemd tot woordvoerder.
 
Sharon Christians zei over de benoeming van Samuels: "Ik ben zeer verheugd dat Walter besloten heeft bij Ahold in functie te treden en de uitdaging op te pakken om een nieuw team voor mediarelaties aan te sturen. Met zijn vaardigheden en ervaring zal hij ons helpen onze relatie met de Nederlandse en internationale pers opnieuw op te bouwen. Walter is een waardevolle toevoeging aan ons corporate communications team."

Attachments

Walter Samuels