Hong Kong CSL on valinnut Nokian EDGE-verkon


Nokia ja Hong Kong CSL Limited (CSL) ovat tänään ilmoittaneet Nokian EDGE-ratkaisun toimittamisesta Hong Kong CSL:n GSM/GPRS-verkkoon. Samalla CSL alkaa tarjota asiakkailleen Nokia 6220-puhelinta, joka on ensimmäinen EDGE-teknologiaa käyttävä kamerapuhelin Aasian markkinoilla.
 
EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) on radioverkkoteknologia, joka tuo lisää kapasiteettia, tehoa ja nopeutta langattomiin datapalveluihin.
 
Nokia on Hong Kong CSL:n EDGE-verkon ainoa toimittaja. CSL on päättänyt ottaa tulevaisuudessa käyttöön myös WCDMA-teknologian, joka tuo palveluihin vielä suuremmat datanopeudet.
 
Nokia on tehnyt  yhteistyötä CSL:n kanssa vuodesta 1991 lähtien ja on toimittanut operaattorin GSM-verkon.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä. 
 
Lisätietoja antaa:
Viestintäosasto
Nokia Networks
Puh. 07180 38195
sähköposti: nokia.networks@nokia.com
 
Nokia
Yhtymäviestintä
Puh. 07180 34900
sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.fi
www.nokia.com