Tyylikäs Nokia Mediamaster 110T helpottaa digitaalisen television ja radion käyttöä


Nokia on julkistanut kuluttajaelektroniiikkatapahtuma IFA:ssa tyylikkäästi muotoillun Nokia Mediamaster 110T -digitaalitelevisiovastaanottimen, jonka avulla voi seurata kaikkia maanpäällisen verkon maksuttomia televisio- ja radiolähetyksiä. Automaattinen kielentunnistus ja kanavahaku sekä mahdollisuus käyttää kodin olemassaolevaa kattoantennia tekevät vastaanottimen asennuksesta yksinkertaista. Pienen kokonsa ansiosta Nokia Mediamaster 110T on myös helppo kuljettaa mukana.
 
"Pienikokoinen ja elegantin hopeanharmaa Nokia Mediamaster 110T antaa kuluttajille mahdollisuuden nauttia maksuttomista digitaalisista televisio- ja radiolähetyksistä helposti ja taloudellisesti. Alhaisen virrankulutuksensa ansiosta Nokia Mediamaster 110T on ihanteellinen vastaanotin esimerkiksi keittiöön, makuuhuoneisiin tai jopa vapaa-ajan asuntoon, matkailuvaunuun ja veneeseen", Nokian Home Communications -yksikön myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Tiitu sanoo.
 
Päivitetty Nokia Navi(TM) -kuvaruutuvalikko helpottaa ja nopeuttaa kanavien vaihtamista ja tekstitelevision katsomista. Käyttäjät voivat myös luoda kahdeksan henkilökohtaista suosikkilistaa lukuisista televisio- ja radiokanavista.
 
Nokia Mediamaster 110T perustuu Digital Video Broadcast (DVB) -standardeihin ja tukee laajakuvaformaattia.
 
Nokia Mediamaster 110T on saatavilla Euroopassa vuoden 2003 kolmannen vuosineljänneksen aikana.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja luotettavat ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, kiinteiden ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
Lisätietoja:
Piritta Luoto
Viestintäpäällikkö, Nokia Home Communications
Puh: 07180 36609
sähköposti: piritta.luoto@nokia.com
 
Nokia
Yhtymäviestintä
Puh. 07180 34900
sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokia.fi

Kuvia Nokia Mediamaster 110T:stä on saatavissa osoitteesta:  www.nokia.com/press.