Nokia Mediamaster 310 tuo vuorovaikutteiset MHP-lisäpalvelut televisioon


Nokia on julkistanut Nokia Mediamaster 310T ja Nokia Mediamaster 310S digitaalivastaanottimet, jotka mahdollistavat kaikkien maanpäällisten (Nokia Mediamaster 310 T) ja satelliittien välityksellä (Nokia Mediamaster 310 S) lähetettävien digitaalisten televisio- ja radiolähetysten seuraamisen sekä interaktiivisten MHP (Multimedia Home Platform) -lisäpalvelujen käytön. Vastaanottimet tarjoavat käyttäjilleen pääsyn esimerkiksi supertekstitelevisioon, pankkipalveluihin sekä muihin tarjolla oleviin informaatio- ja viihdepalveluihin. Maksuttomien kanavien lisäksi Mediamaster 310 -vastaanottimet tukevat salattujen ja maksullisten televisiokanavien tilaamista. Tätä varten vastaanottimissa on liitäntäpaikka salauksenpurkumoduulille sekä sisäänrakennettu Conax-salauksenpurkujärjestelmä.
 
"Mediamaster 310 yhdistää MHP-lisäpalvelut korkeaan äänen- ja kuvanlaatuun sekä laajaan valikoimaan digitaalisia palveluita, ja on siten ihanteellinen korkealuokkaista katselukokemusta arvostaville televisionkatsojille. Kuluttajat pystyvät lukuisten uusien Nokia Mediamaster mallien myötä löytämään juuri omia vaatimuksiaan parhaiten vastaavan digitaalitelevisiovastaanottimen", Nokia Home Communications -yksikön myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Tiitu sanoo.
 
Nokia Navi(TM) Bar -kuvaruutuvalikot, elektroninen ohjelmaopas (EPG) sekä nopea navigointi television ja MHP-palveluiden välillä yksinkertaistavat Mediamaster 310 -vastaanottimien käyttöä. Lisäpalveluiden käytön helpottamiseksi Nokia Navi(TM) Bar -käyttöliittymä luo saatavilla oleville MHP-sovelluksille automaattisesti suosikkilistoja sisältävän kansion. Käyttäjä voi lisäksi luoda kahdeksan henkilökohtaista suosikkilistaa satojen kanavien valikoimasta. Nokia Mediamaster 310 -vastaanottimissa on myös Nokian suosituimpia koko perheen pelejä, kuten Snake, Tic-Tac-Toe ja Card Deck.
 
Tyylikkäästi ja houkuttelevasti muotoltujen Nokia Mediamaster 310 -vastaanottimien etupaneelit ovat väriltään titaaninharmaita. Mediamaster 310 S -vastaanottimen kuori on sinimusta ja Mediamaster 310 T -laitteen kuori tummanvihreä ja musta.
 
Nokia Mediamaster 310 S -vastaanotin on läpäissyt  MHP 1.0.2 -versiolle tarkoitetun MHP Conformance -testin. Testi osoittaa, että laite pystyy tarjoamaan pääsyn Enhanced Broadcast and Interactive Broadcast Profiles of MHP -vaatimusten mukaisiin MHP-palveluihin.
 
Nokia Mediamaster 310 -vastaanottimet tukevat Dolby(TM)Digital -äänentoistoa (sisältävät digitaalisen äänen ulostuloliitännän) ja laajakuvaformaattia.
 
Nokia Mediamaster 310 S on saatavissa Euroopassa vuoden 2003 kolmannen vuosineljänneksen lopulla ja Nokia Mediamaster 310 T vuoden 2003 neljännellä vuosineljänneksellä.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja luotettavat ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, kiinteiden ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
 
Lisätietoja antaa:
Piritta Luoto
Viestintäpäällikkö, Nokia Home Communications
Puh: 07180 36609
sähköposti: Piritta.Luoto@nokia.com
 
Nokia
Yhtymäviestintä
Puh. 07180 34900
sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokia.fi