Tartu Nokia Gamen haasteeseen


Nokia esitteli tänään uusia ominaisuuksia tämän vuoden Nokia Game -peliin Espanjan Sevillassa pidetyssä Nokia Totally Board -tapahtumassa. Samalla käynnistyi ilmoittautuminen peliin. Nokia Game 2003 antaa pelaajille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden astua langattoman pelaamisen maailmaan. Vuorovaikutteista seikkailua pelataan 10 kielellä 35 maassa eri puolilla maailmaa.
 
"Olemme luoneet ainutlaatuisen langattoman pelikokemuksen viidettä kertaa järjestettävään Nokia Game -peliin. Uskomme näiden uusien online-ominaisuuksien innostavan entistäkin useampia osallistumaan peliin ja odotamme siten rikkovamme viime vuonna saavutetun miljoonan rekisteröityneen käyttäjän ennätyksen", sanoo markkinointijohtaja Pekka Rantala Nokia Mobile Phonesista ja lisää, että juuri viihdepainotteinen Totally Board -tapahtuma on erinomainen paikka uudistuneen Nokia Game 2003 -pelin julkaisemiseen.
 
Nokia Game on tänä vuonna jaettu kahteen osaan. Ensimmäistä osaa pelataan langattomasti matkapuhelimella, joko Nokia 3650 -puhelimella tai 7. lokakuuta myyntiin tulevalla Nokia N-Gage -pelilaitteella. Langattomat ominaisuudet saa ladattua ilmaiseksi osoitteesta www.NokiaGame.com. Niitä voi käyttää myös erilliseltä muistikortilta, joka tulee Nokia N-Gage -pelilaitteen mukana Euroopan ja Afrikan alueella rajoitetun ajan.
 
Matkapuhelimilla pelattavassa Nokia Gamen osassa voi tutustua pelin sankarittareen, Flo-jumalolentoon, pelata Flo Boarding -peliä ja chattailla muiden pelaajien kanssa. Pelaajat voivat myös lähettää omia pelituloksiaan pelaajayhteisölle, ladata muiden pelaajien pelitilanteita omaan puhelimeensa sekä pelata reaaliaikaisesti muita vastaan Bluetooth-teknologian tai matkapuhelinverkon välityksellä.
 
Jälkimmäistä, 19. marraskuuta alkavaa osaa pelataan kymmenen päivän ajan Internetissä. Pelaajat saavat vihjeitä ja ohjeita Internetin, tekstiviestien, sähköpostin, chatin ja puheviestien välityksellä. Pelaajilla täytyy olla Internet-yhteys, sähköpostiosoite ja matkapuhelin, jolla voi vastaanottaa tekstiviestejä. Pelin lopuksi kunkin maan 5 - 50 parasta voittavat Nokia N-Gage -pelilaitteen.
 
Nokia Game -peliin ei ole osallistumismaksua eikä ikärajaa, mutta alaikäiset tarvitsevat huoltajansa suostumuksen voidakseen osallistua peliin.
 
Viidettä kertaa järjestettävä Nokia Totally Board 2003 on tapahtuma, joka tarjoaa yleisölle extreme-urheilua ja musiikkia ja esittelee langattomia palveluja Sevillan Plaza de España -aukiolla 13. syyskuuta. Lumilautailijat esittelevät taitojaan Big Air -lajissa 25 metriä korkealla rampilla, jolle on tuotu 300 tonnia lunta. Rullalautailijat sekä BMX-pyöräilijät ja inline-luistelijat ottavat puolestaan mittaa toisistaan toisella rampilla. Yleisöä viihdyttävät myös La Fuga-, M-Clan- ja Staind-yhtyeet.
 
Nokia pitää aiheesta lehdistötilaisuuden Sevillassa perjantaina 12. syyskuuta klo 17 Suomen aikaa. Tilaisuuden audiocast-lähetystä voi seurata suorana osoitteessa www.nokia.com/press.
 
Lisätietoja:
 
Nokia Mobile Phones
Viestintä
Puh. 07180 45667
Sähköposti: nokia.mobile.phones@nokia.com
 
Nokia
Yhtymäviestintä
Puh. 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokiagame.com
www.nokia.fi