Thailand AIS on valinnut Nokian GSM/GPRS/EDGE-verkon


Nokia toimittaa GSM/GPRS-verkon laajennuksen ja EDGE-radioverkon matkapuhelinoperaattori AIS:ille Thaimaan pohjois-, keski- ja eteläosiin. Sopimuksen arvo on 23 miljoonaa US dollaria.
 
Toimitukset on jo aloitettu. GSM/GPRS/EDGE (Enhanced Data Rates for GSM Evolution) -verkko tulee ensin kattamaan mm. Chiangmain ja Phuketin kaupungit.
 
Nokia toimittaa AIS:ille EDGE-valmiuksisia tukiasemia sekä projektin hallinta-, käyttöönotto- ja verkon ylläpitopalvelut. Nokian toimituksiin kuuluu myös GPRS-pakettikytkentäisen runkoverkon merkittävä laajennus.
 
EDGE-radioverkkoteknologia tuo lisää kapasiteettia, tehoa ja nopeutta langattomiin data-palveluihin. AIS:in matkapuhelinasiakkaille palvelut nopeutuvat kolminkertaisiksi EDGE:n avulla.
 
Nokia on tehnyt GSM-verkkoyhteistyötä AIS:n kanssa 1990-luvun alusta asti.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia Networks
Viestintä
Puhelin: 07180 38711
sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puhelin: 07180 34900
sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.fi
www.nokia.com