Forslag til styre i Aker Yards


- Aker Yards er en betydelig skipsbygger i verdensmålestokk. Det har vært en målsetting å finne kandidater med den riktige industrielle og internasjonale bakgrunn. Med de foreslåtte medlemmer mener vi at vi har nådd dette målet, sier Knut T Traaseth som er valgkomiteens leder.
 
Aker Yards blir etablert som et resultat av den planlagte reorganiseringen av Kværner. Etter reorganiseringen vil dagens Aker Kværner ASA ta navnet Kværner ASA. Aker Yards vil være verdens femte største, og Europas største, skipsverftskonsern.
 
Valg av nytt styre i Kværner ASA (som i dag heter Aker Kværner ASA) vil skje på selskapets ordinære generalforsamling i Oslo 19. mars 2004. Kværner ASA vil som aksjonær i Aker Yards besørge at de foreslåtte aksjonærvalgte medlemmer blir valgt.
 
Valgkomiteens innstilling er som følger:
 
Aker Yards ASA
(nåværende Kværner Yards ASA)
Leif Arne Langøy (formann)
Rebekka Glasser
Yngve Hågensen
Ole Melberg
Svein Sivertsen
 
Med henvisning til melding datert 9. mars 2004 vedrørende valgkomiteens forslag til aksjonærvalgte styremedlemmer i det nye Aker Kværner ASA (nåværende Aker Kværner OGEP ASA), presiseres at det ikke er korrekt at Bjørn Flatgård vil fratre sitt styreverv i Aker RGI AS dersom han blir valgt.
 
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
 
Knut T Traaseth, valgkomiteens leder. Tlf: +47 9113 2400
Geir Arne Drangeid, informasjonsdirektør Aker Kværner ASA. Tlf: +47 6751 3036
 
Se også vedlagte kortfattede omtale av de foreslåtte medlemmer.
 
Denne pressemeldingen kan inneholde informasjon eller uttalelser om fremtiden og er underlagt vår disclaimer, vennligst se våre web-sider www.akerkvaerner.com

Attachments

Curriculum Vitae