Tallenna digitaaliset muistosi Nokia Image Albumiin


Nokia esitteli tänään uusia innovatiivisia lisälaitteita kasvavaan kuvatuotevalikoimaansa. Nokia Image Album on digitaalinen valokuva-albumi, jonka 20 gigatavun kovalevylle voi tallentaa digitaalisia kuvia, videopätkiä ja viestejä, joita voi katsella, järjestää ja editoida tv-ruudulla kaukosäätimen avulla. Kuvia ja viestejä voi siirtää Nokia Image Albumiin esimerkiksi langattoman Bluetooth-teknologian tai infrapunan välityksellä yhteensopivasta matkapuhelimesta, USB-yhteydellä digitaalisesta kamerasta, tai muistikortilta.
 
Kuvat voi järjestää kansioihin, ne voi nimetä ja niihin voi lisätä kommentteja. Lisäksi kuvia voi tulostaa llangattoman Bluetooth-teknologian avulla yhteensopivaan tulostimeen. Nokia Image Albumin voi myös liittää USB-yhteydellä tietokoneeseen tai kirjoittavaan cd-asemaan, jolloin kuvia voi lähettää sähköpostilla eteenpäin tai ne voi kopioida cd-levylle. Nokia Image Albumin arvioidaan olevan saatavilla tämän vuoden kolmannella neljänneksellä.
 
"Kuvaviestintälaitteiden suosio kasvaa ja laitteet kehittyvät nopeasti. Tästä seuraa tarve kuvien ja videopätkien kätevään tallentamiseen ja katseluun sekä kotona että toimistossa", sanoo Janne Jormalainen Nokian Mobile Enhancements-yksiköstä. "Nokia Image Album on erinomainen ratkaisu digitaalisen sisällön tehokkaaseen hallintaan."
 
Kannettavan Nokia Image Viewer SU-5 -kuvankatselulaitteen avulla käyttäjät voivat näyttää kuvia yhteensopivista puhelimistaan TV-ruudulla tai videoprojektorilla. Kuvat siirretään yhteensopivasta matkapuhelimesta kuvankatselulaitteeseen puhelimessa olevan Pop-PortTM Connector -liitännän kautta tai muistikortilta (MMC). Nokia Image Viewer yhdistetään yhteensopivaan tv-vastaanottimeen tai videoprojektoriin RCA-kaapelilla. Kuvia voi katsoa joko yksittäin tai diaesityksinä. Nokia Image Viewer SU-5 -kuvankatselulaitteen arvioidaan olevan saatavilla tämän vuoden toisella neljänneksellä.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kestävää kehitystä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja turvallisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia sekä operaattoreille ja yrityksille suunnattuja ratkaisuja. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu viidessä pörssissä.
 
Lehdistökäyttöön tarkoitettuja kuvia tuotteista on osoitteessa www.nokia.com/press.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia, Multimedia
Viestintä
Puh: 07180 45667
 
Nokia
Viestintä
Puh: 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokia.fi