Uitnodiging persconferentie


Geachte mediarelatie,
 
Namens Ahold heb ik het genoegen u uit te nodigen voor de persconferentie van 19 april 2004 in het hoofdkantoor van Ahold, Albert Heijnweg 1 in Zaandam. Aanvangstijd van de persconferentie is 10.00 uur. U bent vanaf  9.00 uur welkom. De bijeenkomst staat in het teken van de jaarcijfers van Ahold over 2003. De presentaties en onze antwoorden zullen uitsluitend hierop betrekking hebben.
 
Wij stellen de fotograferende pers graag in de gelegenheid om vlak voor de aanvang van de persconferentie gedurende 5 tot 10 minuten foto's te maken van de Raad van Bestuur. We hechten er tevens grote waarde aan om te benadrukken dat er - mede in verband met het ordelijke verloop van de persconferentie - tijdens deze bijeenkomst geen verdere gelegenheid zal zijn om te fotograferen.  Ik verzoek u dit vooraf met uw fotoredactie op te nemen.
 
Ten aanzien van SRG-wagens geldt dat deze wagens zullen worden toegelaten tot het terrein van Ahold, maar dat deze uiterlijk 13.15 uur het terrein van Ahold weer dienen te hebben verlaten. Tijdens de persconferentie worden stand-ups in de conferentiezaal niet toegestaan.
 
Voor de radiopers en persbureaus is er voor de doorgifte van reportages gelegenheid om gebruik te maken van telefoonlijnen van Ahold. Een speciale pers(werk)kamer zal hiertoe worden opengesteld tot uiterlijk 12.30 uur.
 
Ik verzoek u ons uiterlijk woensdag 14 april 2004 te melden of u de persconferentie zal bijwonen. Dat kan via een reply op deze e-mail of telefonisch via nummer 075 6595720.
 
Ik vertrouw erop dat u onze gastvrijheid waardeert en onze wensen zult respecteren.
 
Met vriendelijke groeten,
 
Walter Samuels
Director Coporate Communications

Attachments

Uitnodiging persconferentie