Nokia toimittaa GSM-radioverkon INDOSATille Indonesiaan


Nokia toimittaa matkapuhelinoperaattori INDOSATille GSM-verkon laajennuksen ja päivityksen Indonesiaan. Sopimuksen arvo on 50 miljoonaa US dollaria. Sopimuksen myötä verkkopalveluiden peitto, kapasiteetti ja laatu lisääntyvät Itäisen Javan alueella.
 
Sopimuksen ensimmäisen vaiheen verkkotoimitukset on jo toimitettu ja toisen vaiheen toimitukset aloitettu. 
 
Nokia toimittaa INDOSATille GSM-verkkolaitteita, joihin kuuluvat Nokia Ultrasite -tukiasemat ja Nokia Base Station Controller BSC3i -tukiasemaohjaimet. Nokia UltraSite tukee GSM/EDGE-, High Speed Data-, GPRS- sekä WCDMA-teknologioita.
 
Lisäksi Nokian toimituksiin kuuluvat verkon käyttöönotto-, suunnittelu-, optimointi- ja koulutuspalvelut, jotka toteutetaan Nokia NetAct(TM)-verkon ja palvelujen hallintaratkaisun avulla.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu viidessä pörssissä.
 
 
Lisätietoja antaa:
Viestintäosasto
Networks, Nokia
Puh. 0718038711
sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
www.nokia.com