Nytt mobilabonnement: åpner for fri bruk av SMS


SMS-markedet i Norge har eksplodert de siste fire årene. I dag sendes det over fem millioner tekstmeldinger daglig gjennom Telenor Mobils nett. Den største brukergruppen er unge kvinner mellom 18 og 30 år. Over 350.000 mobilbrukere sender mer enn 15 tekstmeldinger hver dag, og oppgir mobilen som det viktigste kommunikasjonsverktøyet de har. Inntil i dag har det likevel ikke vært et skreddersydd abonnementstilbud for akkurat denne gruppen mobilbrukere.

"Det ønsker vi nå å gjøre noe med, rett og slett ved å tilby et nytt attraktivt abonnement som er spesialtilpasset et viktig bruksmønster. Med djuice nonstop imøtekommer vi et uttalt behov blant en stor gruppe mobilbrukere; et mobilabonnement med fast månedspris og ubegrenset bruk av SMS," sier Olav Henrik Kjorstad, leder for Telenors mobilenhet i privatmarkedet.

"Telenor Mobil var de første som inkluderte gratis SMS i abonnementet. djuice nonstop er en videreføring av dette. Men som navnet også tilsier er dette et tilbud til de med spesielle behov og mobilvaner. Sender du mer enn 15 SMS per dag, og ringer du mye mobil-mobil, eller ønsker du å betale en fast sum per måned og sende så mye SMS du vil, så er djuice nonstop løsningen."
 
­Det er i dag sterk konkurranse i mobilmarkedet med mange aktører som kjemper om de mest attraktive kundene. Ungdomsgruppen står her helt sentralt.
"Vi møter som alltid konkurransen høyt på banen, og gir kundene et introduksjonstilbud på djuice nonstop med fri månedspris frem til 1. oktober. Vi har stor tro på at djuice nonstop vil bli den store sommerhit-en i år," sier Olav Henrik Kjorstad.

djuice nonstop vil ha en månedspris på 299 kroner. For dette kan du sende ubegrenset antall SMS hver måned fra Norge til andre mottakere med norsk mobiltelefon. Også samtaleprisen er redusert i forhold til djuice og djuice kontant. Prisen for å ringe andre mobiltelefoner i Norge er kr 1,39, mens prisen for å ringe til fasttelefon er kr 2,99. djuice nonstop vil være i handelen fra 22. juni.
 
 
For ytterligere informasjon kontakt:
Informasjonssjef Atle Lessum, Divisjon Privatmarked, tlf. 415 05 645
 
djuice® fra Telenor Mobil er et mobilabonnement for unge mennesker som bruker mobilen til kommunikasjon og underholdning. djuice har som ambisjon å levere tale-, meldings- og innholdstjenester tilpasset de unges livsstil, samt å bidra til en mer spennende brukeropplevelse av mobiltelefonen.