Nokia toimittaa GSM/EDGE-verkon DCC/Astelitille Ukrainaan


Uusi asiakas Nokialle, sopimuksen arvo on 125 miljoonaa euroa
 
Nokia ja ukrainalainen matkapuhelinoperaattori DCC/Astelit ovat allekirjoittaneet 125 miljoonan euron runkosopimuksen GSM/EDGE-radioverkon rakentamisesta Ukrainan itäiseen ja läntiseen osaan. DCC/Astelit, jonka suurin omistaja on Turkcell, on uusi asiakas Nokialle. Nokian tukiasemaratkaisun toimitukset aloitetaan välittömästi. 
Sopimukseen kuuluu Nokian GSM/EDGE-tukiasemaratkaisu, joka on päivitettävissä 3G WCDMA -teknologiaan. Lisäksi Nokia toimittaa verkon käyttöönottopalvelut, paikka-, työ-, suunnittelu- sekä projektin hallintapalvelut. Nokia toimittaa DCC/Astelitille myös toimintojen aloituspaketin sekä laajat asiakaspalvelut kuten ohjelmisto-, koulutus- ja hätäpalvelut.
 
Nokialla on vahva näyttö verkkojen ja palvelujen toimittajana yli 15 vuoden ajalta. Nokialla on operointisopimuksia 20 operaattorin kanssa maailmanlaajuisesti ja tämän lisäksi "avaimet käteen" palveluja 25 operaattorin kanssa 21 maassa.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kestävää kehitystä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia sekä operaattoreille ja yrityksille suunnattuja ratkaisuja. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu viidessä pörssissä.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia
Networks
Viestintä
Puh: 07180 38198
 
Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
 
www.nokia.fi
www.nokia.com