Nokia esittelee MHP-lisäpalveluiden käyttöön soveltuvan tyylikkään uuden digi-tv-sovittimen


Nokia Mediamaster 350 T tarjoaa tv-katsojille pääsyn vuorovaikutteisiin palveluihin ja lisää kanavavaihtoehtoja
 
Nokia esitteli tänään uuden maanpäällisten televisio- ja radiolähetysten seuraamiseen soveltuvan digi-tv-sovittimen, joka mahdollistaa interaktiivisten MHP (Multimedia Home Platform) -lisäpalveluiden käytön. Korkealaatuisen digitaalisen kuvan ja äänen lisäksi tyylikäs Nokia Mediamaster 350 T tarjoaa television katsojille pääsyn laajaan valikoimaan vuorovaikutteisia MHP-palveluita. Tarjolla oleviin palveluihin kuuluvat esimerkiksi operaattoriportaalit, pankki- ja ostospalvelut, pelit sekä interaktiiviset viihdeohjelmat. Nokia Mediamaster 350 T tulee myyntiin Euroopassa vuoden 2004 viimeisellä neljänneksellä.
 
Maksuttomien digitaalisten televisio- ja radiolähetysten lisäksi Nokia Mediamaster 350 T -sovittimen avulla voidaan katsoa myös erikseen tilattavia maksutelevisiokanavia, sillä laitteessa on älykortinlukija ja Conaxä-salauksenpurkujärjestelmä.
 
"Nokia Mediamaster 350 T tuo uusia ulottuvuuksia televisionkatseluun yhdistämällä korkealaatuisen digitaalisen kuvan ja äänen sekä interaktiiviset palvelut", sanoi Rauli Ahola, Nokian Multimedia-toimialaryhmään kuuluvan Lisälaitteet ja langattomat ratkaisut -liiketoimintayksikön Suomen ja Baltian alueen myyntipäälllikkö. "Maksuttoman ja maksullisen tv-viihteen lisäksi katsojat voivat nauttia kasvavasta interaktiivisten MHP-palveluiden valikoimasta. Suomessa MHP-palveluihin kuuluu tällä hetkellä esimerkiksi digitaalinen teksti-tv monipuolisine tietopalveluineen, pankki- ja kiinteistönvälityspalveluita, pelejä sekä interaktiivisia tietokilpailuja."
 
Sulavalinjaisesti (slim line) muotoillussa Nokia Mediamaster 350 T -laitteessa on nopea modeemi, monipuoliset liitännät kuten S-video ja Toslink (DolbyäDigital -äänentoisto), ja se tukee laajakuvaformaattia. NokiaäNavi Bars -käyttöliittymä, elektroninen ohjelmaopas (EPG) sekä nopea navigointi television ja MHP-palveluiden välillä helpottavat vastaanottimen käyttöä. Automaattiasennuksen ansiosta käyttöönotto on yksinkertaista ja nopeaa. Laitteessa on myös Nokian suosituimpia koko perheen pelejä, kuten Snake, Tracktor ja Opposite.
 
Nokia Mediamaster 350 T on läpäissyt MHP 1.0.2 -versiolle tarkoitetun MHP Conformance -testin ja pystyy tarjoamaan pääsyn Enhanced Broadcast and Interactive Broadcast Profiles of MHP -vaatimusten mukaisiin MHP-palveluihin.
 
Lehdistökäyttöön tarkoitettuja kuvia Nokia Mediamaster 350 T -laitteesta on saatavilla osoitteessa www.nokia.com/press
 
Lisätietoja:
Nokia
Viestintä, Multimedia
Puh. 07180 45748
 
Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900