Gjensidige NOR tilbyr: ett nummer for kunden


"Vi hadde meget ambisiøse mål for vår nye kundefront på telefon. Telenors InContact-løsning har gitt det vi hadde forventet, og vel så det. Muligheten til å knytte mennesker og avdelinger sammen i virtuelle systemer gjør InContact skreddersydd for oss.  For oss er fleksibiliteten den viktigste egenskapen i den nye løsningen," sier avdelingsdirektør Knut Sæter hos Gjensidige NOR.
 
Med Telenors InContact kundesenterløsning kan Gjensidige NORs kundebehandlere blant annet ha full oversikt over hvor mange som står på vent, hvem det er som ringer, og hvor lenge samtalen har vart. Videre har systemet geografisk intelligens, så selv om Gjensidige NOR nå har ett nummer for hele landet, blir kunden rutet til nærmeste kundesenter. Ofte er lokalkunnskap helt avgjørende for at kundekonsulenten skal få et riktig bilde av situasjonen, og dermed kunne gi de beste rådene. Men er det kø på det lokale kundesenteret, kan henvendelsen også styres til et annet kundesenter som har ledig kapasitet. Løsningen omfatter 900 definerte kundebehandlere og 120 ledere.
 
"InContact gjør at vi kan ta imot kundene våre både raskere og mer effektivt. Statistikk og rapporter fra InContact gir oss oversikt over telefontrafikken og hvilken tilgjengelighet vi leverer mot kundene. Vi kan vise til gode resultater. Det er klart at folk blir mer positive av slikt. Både vi som jobber her og kundene våre," sier avdelingsdirektør Knut Sæter i Gjensidige NOR.
 
"Vi er glade for å være den foretrukne leverandøren av en virksomhetskritisk kommunikasjonsløsning til Norges største skadeforsikringsselskap. At Telenor ble valgt i denne sammenheng, er en bekreftelse for oss på at vi leverer en effektiv, rasjonell og fremtidsrettet kundesenterløsning  som markedet etterspør," sier divisjonsdirektør Anders Hauglie-Hanssen i Telenor Bedriftsmarked.
 
Fakta om InContact
InContact er en nettsentrisk løsning. Det reduserer behovet for investeringer i telefonsentraler hos bedriften, og reduserer også behovet for linjekapasitet. Med InContact vil også funksjoner som samtalefordeling, kødirigering og viderekobling styres via telenettet. Med InContact får kundebehandlerne opp innringers data i sitt display samtidig som telefonen ringer, og kan dermed hjelpe kundene raskere og mer effektivt. Produktet har videre rapportfunksjon som viser antall anrop og gjennomsnittelig ventetid med mer. Kødisplay gir full oversikt over hvor mange innringere som står i kø til enhver tid, og hvor mange kundebehandlere som er pålogget mot de ulike køene. Antall køer kan prioriteres og defineres i forhold til hvor mange svarsteder kundebehandlerne dekker.
 
Fakta om Gjensidige NOR
Forsikringsselskapet Gjensidige NOR er Norges største skadeforsikringsselskap med en gjennomsnittlig markedsandel på ca 31,5 prosent. Eierform som gjensidig selskap innebærer at konsernet eies av sine kunder.
* Kontornettet: 183 kontorer, inklusive brannkasser og samlokalisering med bankkontorer.
* Ett felles telefonnummer for hele landet: 03100.
* Forsikringsforhold: 1, 5 millioner.
* Ansatte: Ca 2 250.
* Produkter: Alle typer ting- og personforsikringer for privat-, landbruks-, nærings- og organisasjonsmarkedet.
 
 
For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Avdelingsdirektør Knut Sæter, Gjensidige NOR. Tlf: 22 96 86 60/908 95 500
Informasjonssjef Arild S. Johannessen, Telenor. Tlf: 481 91 921