HEX - øker produksjonskapasitet for komposittbeholdere


I styremøte onsdag 8. desember 04 vedtok styret i Hexagon Composites et oppgraderingsprogram for produksjonslinjen til RAGASCO på Raufoss.
 
Man har allerede en ordrebeholdning for 2005 som tilsvarer produksjonen i 2004 og utsiktene for ytterligere salgsvekst er gode. Årsproduksjonen for 2004 antas å bli om lag 200 000 komposittbeholdere for propan.  Av dette utgjør ti kilos beholdere om lag  80 % og fem kilos beholdere 20 %.
 
Ved å investere ytterligere 30 millioner kroner vil kapasiteten til produksjonslinjen på Raufoss kunne nå en årlig produksjonsrate på 800 000 beholdere, og dette programmet vil iverksettes i løpet av 2005 - 2007.
 
Styret i Hexagon Composites er meget tilfreds med utviklingen til RAGASCO som er i ferd med å befeste sin posisjon som verdensledende produsent av komposittbeholdere for propan.
 
Hexagon Composites ASA er et teknologiselskap med fokus på kompositt. Vi bruker innovative materialer og prosesser, og satser i utvalgte markedsnisjer globalt. Hexagon Composites er fokusert på å møte de strengeste sikkerhets- og miljøkravene. Vi gjør verden litt lettere!