FORTIS en RSC ANDERLECHT gaan voor 4 jaar meer


 
Fortis en RSC Anderlecht vieren dit seizoen, 2004-2005, hun 'zilveren bruiloft': 25 jaar van samenwerking, deelbelang, opbouw, verwezenlijking, succes en voldoening. De ondertekening van dit nieuwe contract biedt Fortis de gelegenheid om alle Europese sportsponsoringrecords te breken en actief betrokken te zijn bij het Eeuwfeest van Sporting Anderlecht in 2008.
 
Fortis wil hiermee de aandacht vestigen op waarden zoals teamgeest, samenwerking, inspanning, volharding en zelfoverwinning, die vanzelfsprekend zijn in het voetbal maar net zo goed gelden in het vak van bankier en verzekeraar.
 
Voor meer informatie telefoonnummer: 32-(0)2.565 35 84
 
 
Fortis is een geïntegreerde financiële dienstverlener in bankieren en verzekeren. Met een marktkapitalisatie van EUR 25,8 miljard (30/11/2004) en circa 52.000 medewerkers behoort zij tot de 20 grootste financiële instellingen van Europa. In haar thuismarkt, de Benelux, neemt Fortis een toonaangevende positie in met een breed pakket financiële diensten voor haar particuliere, zakelijke en institutionele klanten. Vanuit de expertise in de thuismarkt ontplooit zij haar Europese ambities via groeiplatforms. Fortis opereert ook in geselecteerde activiteiten met een wereldwijd bereik. In specifieke Europese en Aziatische landen maakt zij met succes gebruik van haar knowhow en ervaring in bankverzekeren. Fortis is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, Brussel en Luxemburg en heeft een gesponsord ADR programma in de Verenigde Staten. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com
 
 
 

Attachments

PDF versie